Deschide in aplicatia GSMnet.ro
GSMnet.ro

Deschide pagina in aplicatia GSMnet.ro

Acumulator Apple iPhone 3GS Bulk

Producator: Apple
Recenzii: 12
Dispozitive compatibile recomandate: Apple iPhone 3GS

Neclasificate
Achizitie verificata

Acumulatorul este identic cu cel original din mobil. Serviciile de ambalare si livrare a produsului sunt foarte bune. Recomand cu incredere!

foarte multumit

Compatibilitate 100%, bateria tine foarte bine cam 3-4 zile depinde de utilizare. Inainte cu alta baterie noua cumparata la 20% se restarta sau inchidea telefonul. Acum nu mai am nici o problema dar bateria are 97 de incarcari si ar fi trebuit sa nu aiba nici una. Una peste alta bateria este ok.

Acelasi APN si VPN ca si acumulatorul original din telefon.

am cumparat doi acumulatori identici
unul a functionat perfect tine 2-3 zile forjare medie deci este O.K.
al doilea avea tensiune dar nu la recunoscut telefonul deci probleme cu memoria cred
nu l-am trimis retur deoarece cred ca ma costa mai mult decat pretul lui
i

Am montat bateria pe telefon si pot spune ca sunt foarte multumit de ea, tine 1 zi si jumatate in conditii de utilizare medie

Livrare prompta in 24h. Acumulator identic cu cel original, mai putin adezivul de pe spate. Asta se rezolva usor cu banda dublu adeziva. L-am montat si e ok.

Acumulatorul este identic cu cel de pe telefon, si tine in 2g vorbit 2 zile. Pe 3g tine o zi jumatate. Recomand.

Atentie mare la ce numar APN are acumulatorul din telefonul vostru si la ce numar APN are cel care urmeaza sa il cumparati! Eu am cumparat un acumulator din acesta si avea nr. APN 0335 si nu a mers pe un 3gs care avea originalul cu APN 0334. Practic acumulatorul are un cip integrat, de aceea trebuie numarul APN al acumulatorului ce urmeaza sa il cumparati sa fie mai mic sau egal cu numarul APN al acumulatorului din telefon altfel nu o sa mearga!

Recomand ! Acumulatorul este foarte bun , si daca va uitati cu atentie la tutorial este foarte simplu de inlocuit , aveti mare grija cum scoateti mufa cu nr 3 . Succes !

Acumulatorul este original, deci se potriveste perfect pentru 3GS. Pret excelent si livrare prompta. Recomand cu incredere.

Este foarte bun acumulatorul, este original Apple. Recomand !

×

Adauga alerta de stoc

Nume:
Doresc alerta si prin SMS
Telefon:
Adresa de email:
Ancora top