Deschide in aplicatia GSMnet.ro
GSMnet.ro

Deschide pagina in aplicatia GSMnet.ro

Ceas Bluetooth Sony Ericsson LiveView Blister Original

Producator: Sony Ericsson
Recenzii: 13
Dispozitive compatibile recomandate:
>> Sony Ericsson: Live with Walkman, Xperia active, Xperia Arc, Xperia Arc, Xperia Arc S, Xperia mini, Xperia mini pro, Xperia Neo, Xperia neo V, Xperia PLAY, Xperia PLAY, Xperia pro, Xperia ray, Xperia X10, Xperia X10 mini, Xperia X10 mini, Xperia X10 mini pro, Xperia X8, Xperia X8
>> Sony: Xperia acro S, Xperia go, Xperia ion HSPA, Xperia ion LTE, Xperia J, Xperia miro, Xperia neo L, Xperia P, Xperia S, Xperia sola, Xperia T, Xperia tipo, Xperia tipo dual, Xperia U, Xperia V
>> LG: Optimus 2X
>> Samsung: I5700 Galaxy Spica (Vers Android 2.1), I9000 Galaxy S (Vers Android 2.1), I9001 Galaxy S Plus, I9100 Galaxy S II, I9105 Galaxy S II Plus, P1000 Galaxy Tab (Vers Android 2.2), P1010 Galaxy Tab Wi-Fi (Vers Android 2.2)
>> HTC: ChaCha, Google Nexus One (Vers Android 2.2), Desire (Vers Android 2.1 sau 2.2), Desire S, Desire Z (Vers Android 2.2), Desire HD (Vers Android 2.2), Wildfire (Vers Anroid 2.1), Legend (Vers Android 2.1)
>> Motorola: ATRIX, MILESTONE (Vers Android 2.1), MILESTONE XT720 (Vers Android 2.1), FlipOut (Vers Anroid 2.1)
Pret
9900 LEI

Produsul nu se mai afla in oferta GSMnet.ro


Neclasificate

Aș putea găsi curea separat pentru ceas?

Slab

Am ceasul de o saptamana. Il folosesc cu un Samsung GT-S7562 galaxy s duos. Este compatibil chiar daca in lista de compatibilitati nu este specificat.

Puncte forte...Este extrem de util folosit in tandem cu o casca bluetooth. Nu e necesar sa scoti telefonul din buzunar sa vezi cine te apeleaza si sa raspunzi apelurilor.

Puncte slabe: - se descarca vazand cu ochii (LA PROPRIU) daca este butonat. Daca e folosit doar pentru a vedea ora si a vedea apelurile care intra, tine doua zile...cu conditia ca, noaptea sa fie inchis.
- are raza de actiune relativ mica (max 10m de la telefon), apoi se deconecteaza. Pentru conectare trebuie confirmata asocierea, care apare automat.

Cat despre telefon, nu simt ar solicita bateria cu mult. Adica 2 zile pentru un smartfone (cu wireless-ul pornit 80% din timp, casca bluetooth si ceas bluetooth activate pe tot parcursul zilei si convorbiri destule) mi se pare rezonabil.

Pentru cei care vor DOAR un ceas si mobilitate, este un accesoriu perfect/pret. Pentru cei care vor mai mult de atat cred ca vor fi putin dezamagiti.

Conectivitate foarte buna

merge pe galaxy s4? aveti vreo idee?

ok.. de o zi sunt posesor al acestui ceas, este SUPER singura lui problema este ca se cam deconecteaza merita toti banii

Ceasul LiveView de la Sony Ericsson este un produs care merita banii dati. Cand spun asta, vreau sa fiu foarte clar: ceasul are un pret foarte bun pentru ceea ce ofera, este un gadget util si interesant.
Are si unele probleme: nu poti afla cat e ceasul daca nu l-ai conectat la telefonul android in prealabil, se deconecteaza uneori, bateria nu tine foarte mult, ca sa-l incarci trebuie sa il dai jos de pe curea (si se scoate destul de greu la inceput), nu functioneaza cu aplicatia de facebook, etc..
La capitolul parti bune: un ceas spectaculos destul de ieftin, foarte util cand esti la volan in combinatie cu o pereche de casti, vibreaza in momentul in care ai un apel/mesaj/notificare de calendar, daca nu iti place cureaua tip "sport" din pachet, ii poti pune o curea cumparata fara probleme (doar sa ai grija sa aiba aceeasi dimensiune), este mic, si foarte util pentru cei care practica joggingul in combinatie cu urmatoarele doua aplicatii: My Tracks si MicroTracks.

Pe scurt: merita toti banii dar sa nu aveti asteptari mari. Cititi cu atentie recenziile de pe internet si vizualizati review-urile video. Sa nu uit: e mai mic decat va asteptati...

E ok ""jucaria",numai ca probabil e o problema la server si nu merge functia de facebook...dar sper sa se remedieze cu toate ca am vazut pe forumuri ca e de ceva vreme..daca are cineva vreo idee cum se poate remedia..un PM.

super ok , il folosesc pe un huawei ascend g300, functioneaza impecabil dupa ce se efectueaza update la ceas

Nu m-am putut bucura de acest gadget mai mult de 5minute, deoarece nu se incarca! Am completat formularul de garantie/retur si astept solutionarea. Revin dupa!

Am primit acest ceas cadou cu cateva zile in urma. Ideea este ca sunt o mare fana accesorii/telefoane Sony Ericsson. Am ramas placut impresionata sa vad ca exista un asemenea produs. Mi-l doream in primul rand sa pot sa vad cine ma suna in momentul in care conduc, merg, sunt in taxi, autobuz fara sa necesite sa scot telefonul din buzunar mai ales ca acum este iarna si toti suntem imbracati mai gros... avem manusi si etc. Pe cat este de util, pe atat este de inutil totusi. Bateria nu tine extraordinar de mult si este enervant ca te lasa cand iti e lumea mai draga. In rest... inca nu l-am folosit la capacitate maxima. Am citit doar mesajele si am vazut cine ma suna. Nu ma intereseaza functia de Facebook... sa fim seriosi.. nu poti fi chiar atat de dependent... Twiter nu folosesc.. Cat despre functia de player nu pot spune nimic caci momentan nu detin niste casti sa pot asculta muzica de pe telefon si sa folosesc ceasul sa pot schimba melodia si asa mai departe. Cum spunea si Secarianu, este cumplit cand trebuie incarcat ... trebuie neaparat scos din montura curelei altfel nu ai nicio sansa.

Subscriu pe enriquecs2005 si as mai adauga ca prin multitudinea de plug-ins ce se gasesc gratuit pe Market cu acest ''ceas'' devii un ''target'' pentru cei din jurul tau in sensul bun al cuvantului :D In legatura cu celebra problema de design/proiectare cu mufa de incarcare ce nu prea permite a fi folosita atunci cand vrei sa il incarci fara a fi nevoit sa il scoti de pe montura curelei, exista un remediu descoperit de mine, cred: taiati partea inferioara a stecker-ului de incarcare a.i. sa nu fie ingreunata introducerea lui in mufa ceasului datorita pozitionarii telescopului ;) Sper ca m-am facut inteles. Un review mai detaliat puteti gasi pe blogul meu la http://secarianu.blogspot.com/2011/11/se-liveview.html
Multumesc daca m-ati luat in seama :)

cu toate ca este un "ceas" diferit isi indeplineste cu succes functiile,bateria tine in jur de 7 zile,merita toti banii minusuri: cam sensibil in sensul ca se poate zgaria usor daca nu esti atent si se mai deconecteaza dar nu asa des cum spun altii.

×

Adauga alerta de stoc

Nume:
Doresc alerta si prin SMS
Telefon:
Adresa de email:
Ancora top