Deschide in aplicatia GSMnet.ro
GSMnet.ro

Deschide pagina in aplicatia GSMnet.ro

Incarcator mobil de urgenta 11000mA BiLiTong bleu Blister Original

Producator: BiLiTong
Recenzii: 4
Pret
12000 LEI
-22%
9400 LEI

Produsul nu se mai afla in oferta GSMnet.ro

Am comandat si eu un incarcator de-acesta, este foarte bine construit, solid, pare de calitate.. Am incarcat pana acum de 3 ori telefonul cu ce era in baterie cand mi-a ajuns si acum l-am incarcat pentru prima data complet. Este foarte bun, il recomand mai departe. Recomand si gsmnet.ro la alti prieteni.

Arata a chinezarie (ceea ce si este), dar se comporta cu mult peste impresia pe care mi-a facut-o la prima vedere.
Merita fiecare banut.
Livrare super rapida.

Pe scurt, da.
Pe lung - ofera mai putin decat promite: o incarcare completa a Bilitong-ului mi-a ajuns pentru aproape 3 incarcari ale telefonului, in conditiile in care acumulatorul telefonului e de 3000 mAh si mereu mai aveam 10% cand il puneam la incarcat. Per total capacitatea utila a fost de aproximativ 8000 mAh la primul ciclu complet.
Dar rapiditatea cu care se incarca telefonul conectat la portul de 2,1 A face toti banii. Ca de la priza, fata de care mi-am castigat independenta pentru o saptamana! Si, pentru cine e curios, sunt necesare 13 ore pentru power bank sa se incarce de la 0 la 100% cu un alimentator de telefon.
Calitate buna a materialelor folosite la exterior, design placut, raport calitate / capacitate / pret net in favoarea acestui produs.

Un incarcator super ok , chiar isi face treaba foarte bine !
Merita cumparat ! Recomand

×

Adauga alerta de stoc

Nume:
Doresc alerta si prin SMS
Telefon:
Adresa de email:
Ancora top