Powering Life

Incarcare Wireless

Fast Wireless 10W

Tehnologie de ultima generatie in produsele #GOUI

Power Delivery (PD) – Tehnologie de incarcare rapida a device-urilor mobile cu port alimentare USB Type-C. Furnizeaza putere de incarcare minim 18W, reusind sa incarce 50% din capacitatea bateriei in 30 minute, de 3 ori mai rapid decat un incarcator standard.

AutoDetection Technology – Tehnologie pentru identificare si adaptare amperaj incarcare, in functie de tipul de device, astfel incat durata de viata a bateriei nu este afectata la incarcarea celulelor cu energie.

Quick Charge 3 – Tehonologie de incarcare dezvoltata de Qualcomm pentru device-uri compatibile cu procesor SnapDragon seria 427 - 821. Incarca rapid device-ul, cu pana la 80% din capacitatea device-ului in doar 35 minute, de 4 ori mai rapid decat un incarcator standard.

Powerbank

Incarcare solara

Incarcatoare

Auto si de retea

GOUI Max Camp Light

3 in 1 Difuzor, Lanterna, Powerbank

GOUI face diferenta in Tanzania

Compania de tehnologie GOUI, specializata in productia de powerbank-uri solare si alte tipuri de incarcatoare si accesorii, face diferenta intr-un proiect umanitar ce urmareste imbunatatirea calitatii vietii in Tanzania. In aceasta regiune, 75% din populatie nu este racordata la curent electric. Lipsa electricitatii afecteaza calitatea vietii, ingreuneaza accesul la educatie, creste riscul imbolnavirilor datorita folosirii petrolului lampant, cat si riscul de a fi vanati de animale salbatice, aflate in cautarea hranei pe timp de noapte. Voluntarii GOUI monteaza panouri solare, aducand astfel o raza de lumina in casele localnicilor.

SIGURANTA

In satele din Tanzania, animalele domestice sunt in mod frecvent atacate de hiene. In situatii extreme, hienele ataca si oamenii. Cu ajutorul luminilor de veghe instalate de voluntarii GOUI, hienele nu se vor apropia de sat intrucat se tem de aceste lumini. De asemenea, satenii au devenit mai vigilenti si pot anticipa mai usor eventualele atacuri.

EDUCATIE

Lipsa electricitatii si a luminii in general, ingreuneaza accesul la educatie al copiilor. Capetenia tribului Lazaro Tonga afirma ca modul in care este utilizat petrolul lampant constituie o problema extrem de serioasa in comunitate. Pe intuneric oamenii nu pot manca, nu pot citi, nu pot face mai nimic. Accesul la educatie al copiilor este extrem de dificil in aceste conditii, ei facandu-si temele la lumina lampii.

SANATATE

Utilizarea gazului lampant creste riscul imbolnavirilor si al intoxicatiilor cu fum. Instaland panouri fotovoltaice, compania GOUI a reusit sa aduca lumina in vietile a peste 500 de oameni, respectand-si astfel misiunea, aceea de a avea un impact pozitiv in vietile oamenilor. Panourile solare de inalta calitate, au fost instalate pentru a asigura electricitatea pentru urmatorii 20 ani, in comunitatile din Tanzania. O zi de soare garantand minim 4 zile de electricitate. Acest proiect este doar inceputul, misiunea GOUI va continua in fiecare an.
Powering Life
Ancora top