Cantar Corporal Huawei Scale 3, Alb 55026228

Prezentare

  • Cantar Corporal
  • Alb

Pachet vanzare

  • Nu contine
  • Nou
  • Blister

Autocunoaste-te mai bineCu HUAWEI Scale 3, ai o analiza detaliata a starii tale fizice, cu ajutorul a 11 indicatori corporali.

Cu cat afisează mai multe detalii, cu atat mai multe schimbări devin posibile.Pierderea în greutate nu-i totuna cu slabitulLa o greutate constanta, cantitatea de grasime este de 3 ori mai mare decât masa musculara.

De aceea, persoanele cu un procent mare de grasime corporala par a fi mai solide. In acelasi timp, masa muschilor scheletici scazută ingreuneaza procesul de slabire. Urmăreste evolutia grasimii corporale si evaluarile muschilor scheletici cu HUAWEI Scale 3.

Si pierderea in greutate se poate face în mod profesionist.

Indrumare stiintifică pentru rezultate preciseCu HUAWEI TruFit™, un model de compozitie corporala dezvoltat in colaborare de catre Institutul Hefei de Stiinte Naturale, Academia de Stiințe din Republica Populară Chineză și Huawei, fiecare masurătoare este realizata in mod stiintific. Tehnologiile big data si inteligenta artificials iti ofera informatii exacte, ca sa ai un corp mai sanatos si un stil de viata mai echilibrat.

Analiza detaliata a compozitiei corporaleCu ajutorul aplicatiei Huawei Health 2, vei avea la dispozitie o analiza detaliata a compozitiei corporale.

Pe baza unei analize stiintțifice, aplicatia iti va oferi si indrumarea de care ai nevoie pentru a obtine rezultate mai bune.

Urmareste-ti evolutia antrenamentelorHUAWEI Scale 3 te ajuta sa-ti urmăresti fiecare pas facut catre o conditie fizica optima. Datele stocate te ajuta sa-ti urmaresti efectele exercitiilor fizice.Poti sa-ti ajustezi antrenamentele si poti sa-ti personalizezi planul de exercitii de ardere a grasimilor in functie de acestea.


Totul mai usor prin conectarea dublaConecteaza-ti cantarul HUAWEI Scale 3 atat prin Wi-Fi cat si prin Bluetooth ca sa-l poti folosi mai usor. Odata conectat prin Wi-Fi, poti sa te urci pe cantar fara sa mai deschizi aplicatia. Pe baza datelor inregistrate, cantarul poate sa identifice in mod inteligent si membrii familiei tale. Apoi toate datele sunt incarcate in cloud si sunt trimise mai multor conturi inrudite, astfel incat datele pot fi vizualizate oricand.

O gazda are nevoie si de modul GuestPoti sa-ti lasi si prietenii sa-ti utilizeze cantarul. Pur si simplu, deschizi aplicatia Huawei Health, introduci informatiile celeilalte persoane si apoi cantarul e gata de utilizare. Modul Guest protejeaza datele celeilalte persoane, care vor fi sterse dupa realizarea masuratorii.

Design detaliat, experienta practicaCu panou din sticla securizata si alte parti vopsite in alb imaculat, cantarul „Scale 3” de la HUAWEI are un design minimalist, cu linii precise. Au fost facute mii de teste pentru identificarea configuratiei optime pentru diverse grupuri de varsta, iar picioarele scurte de 3,5 mm si talpile din silicon antiderapant iti ofera stabilitatea necesara la fiecare utilizare.

Calitatea Huawei te pune intotdeauna pe primul locCantarul HUAWEI Scale 3 este testat foarte strict pe durata intregului proces de productie, pentru ca tu sa ai o experienta mai sigura, mai fiabila si mai buna in utilizare.Compatibilitati

×

Adauga alerta de stoc

Nume:
Doresc alerta si prin SMS
Telefon:
Adresa de email:
x

Trimite unui prieten

Numele dv.:
Adresa dv. de email:
Numele destinatarului:
Adresa de email a destinatarului:
Mesaj:
Ancora top