Deschide in aplicatia GSMnet.ro
GSMnet.ro

Deschide pagina in aplicatia GSMnet.ro

Cantar Corporal Xiaomi Mi Body Composition Scale 2, Bluetooth, 150kg, Alb NUN4048GL

Producator: Xiaomi
Recenzii: 0
Pret
11999 LEI
Creste cantitatea
Scade cantitatea
Disponibilitate: In stoc

Prezentare

  • Cantar Corporal
  • Alb

Pachet vanzare

  • Nou
  • Blister


Cantar Corporal
Xiaomi Mi Body Composition Scale 2


Cantarul poate detine informatii pentru pana la 16 persoane, dar poate fi folosita si in modulul invitat fara a salva datele.
Masurarea exacta a greutatii va va permite sa va intelegeti mai bine corpul si sa luati cele mai bune decizii pentru mentinerea sanatatii.
Cu ajutorul cantarului Xiaomi, poti cantari diverse alimente pentru a-ti monitoriza dieta; este precisa si determina greutatea chiar si a celor mai mici fructe.
Rata metabolica bazala, Greutatea osoasa, Varsta utilizatorului, Indicatorul de masa corporala recomandat, Tipul corpului, Evaluarea sanatatii pe baza indicatorilor.
Conectati-va cu telefonul prin Bluetooth si urmariti evolutia greutatii corporale si a altor factori importanti (nivel de hidratare, grasime corporala si masa musculara).
Masurati cu precizie: greutatea, indicele de masa corporala, tesutul adipos, masa musculara, nivelul de hidratare, continutul de protein, indicele de grasime viscerala.Cantar Corporal Xiaomi Mi Body Composition Scale 2, Bluetooth, 150kg, Alb NUN4048GL