Ceas Smartwatch Amazfit Huami GTS, Carcasa metalica, GPS, Bleu

Producator: Amazfit
Recenzii: 0

Culori

Pret
47999 LEI
Creste cantitatea
Scade cantitatea
Disponibilitate: ultimele 2 produse

Produse recomandate

Prezentare

  • Ceas Smartwatch
  • Bluetooth 5
  • Bleu

Pachet vanzare

  • Nou
  • Blister

Marca Amazfit este detinuta de Huami, principalul

furnizor de bratari smart pentru Xiaomi.

Cu design remarcabil, produsele Amazfit au fost premiate cu multe premii, precum “German iF Industrial Design Award” si “Red Dot Design Award”. Un ecran pătrat elegant,care arată mai mult conținut.
Noi fețe de ceas modulare editabile, pentru orice situatie.


Ecranul pătrat elegant de 1,65 inci personalizat oferă o suprafață de afișare mai mare decât un cadru rotund de ceas cu aceeași lățime, astfel încât să poată afisa mai multe informații. În plus, am lansat două fețe de ceas modulare inovatoare care pot fi personalizate pentru a afișa informații esențiale, cum ar fi ritmul cardiac, calendarul, vremea și evenimentele care vă interesează cel mai mult, toate într-un singur cadran de ceas ușor de verificat. În total, puteți personaliza până la 7 widget-uri din 17 funcții.


6 culori atractive din care să alegeți.


O tranziție lină de la sticla curbată 2.5D la corpul metalic al ceasului reduce grosimea la 9,4 mm, ceea ce îl face subțire și delicat. Compactitatea aliajelor de aluminiu aircraft-grade ajută de asemenea, la controlul greutății corpului ceasului, care este la fel de ușor ca 24,8 g, dar și puternic și robust. În plus, există 6 culori viguroase și la modă dintre care puteți alege, astfel încât să se potrivească oricărui gust sau situație.Rezistență la apă - 5 ATM și urmărire profesională a înotului


Rezistent la apă la o adâncime de 50 de metri, Amazfit GTS acceptă, de asemenea, multiple scenarii de înot. Ceasul vă poate recunoaște automat poziția de înot și poate înregistra date precum SWOLF, ritm sau consum de calorii și permite o analiză exactă a datelor de fiecare dată când înotați.
12 Moduri de exerciții principale.


Amazfit GTS acceptă 12 moduri de exerciții obișnuite, care vă urmăresc cu precizie activitățile sportive. Există, de asemenea, mai mulți senzori profesioniști care înregistrează datele fizice în totalitate și efectuează analize științifice asupra acestora pentru a vă îmbunătăți capacitatea de exercițiu.


O rezistență durabilă de 14 zile, în ciuda corpului subțire.

Amazfit GTS combină software și hardware pentru a optimiza profund consumul de energie al sistemului și al componentelor, pentru a oferi o rezistență de lungă durată de 14 zile, păstrând în același timp un corp de ceas subțire, care vă permite să evitați încărcările frecvente. Ceasul poate funcționa continuu timp de 1 lună și jumătate în modul Basic Watch.


Senzor optic de urmărire biologică Biotracker ™ PPG. Monitorizarea ritmului cardiac pe tot parcursul zilei.

Ceasul este integrat cu senzorul optic de urmărire biologică BioTracker ™ PPG de la Huami, care poate efectua o monitorizare constantă a ritmului cardiac de 24 de ore, precum și o monitorizare a intervalului de ritm cardiac în timpul antrenamentelor, și avertizează dacă o valoare mult prea mare este detectat. În plus, funcțiile de gestionare a sănătății multidimensionale, cum ar fi memento-ul pe o perioadă lungă de timp, consumul de calorii și analiza somnului vă pot ajuta să vă dezvoltați obiceiuri bune și să vă îmbunătățiți complet sănătatea corpului.


Wearables

Dispozitive compatibile

Cauta device compatibil cu acest produs
Vezi mai multe device-uri
×

Adauga alerta de stoc

Nume:
Doresc alerta si prin SMS
Telefon:
Adresa de email:
x

Trimite unui prieten

Numele dv.:
Adresa dv. de email:
Numele destinatarului:
Adresa de email a destinatarului:
Mesaj:
Ancora top