Ceas Smartwatch Amazfit T-Rex GPS Sports, Camouflage, Multicolor 2268841

Producator: Amazfit
Recenzii: 0
Pret
52999 LEI
Creste cantitatea
Scade cantitatea
Disponibilitate: ultimul produs ramas

Produse recomandate

Prezentare

  • Ceas Smartwatch
  • Bluetooth 5
  • Multicolor

Pachet vanzare

  • Nou
  • Blister

Marca Amazfit este detinuta de Huami, principalul

furnizor de bratari smart pentru Xiaomi.

Cu design remarcabil, produsele Amazfit au fost premiate cu multe premii, precum “German iF Industrial Design Award” si “Red Dot Design Award”. 12 Certificate militare - Rezistent la medii dure.

Robustitatea și fiabilitatea sunt deosebit de importante pentru ceasurile inteligente în aer liber. Amazfit T-Rex a trecut 12 certificate militare, asigurându-i robustețea și rezistența la medii dure.


Dur de la interior spre exterior.

Forma Amazfit T-Rex este dură, solidă cu unghiuri distincte și plină de rezistență. Proiectarea cu rezistență sporită a detaliilor corpului și a structurii interne ia în considerare atât sentimentul de rezistență, cât și de practic, făcându-l dur din interior spre exterior și făcându-l un partener pe care te poți baza.Durată de viață a bateriei ultra-lungă de 20 de zile.

Un cip avansat cu consum redus de energie și o optimizare profundă a puterii conferă Amazfit T-Rex o durată mai lungă de viață a bateriei. Va permite să-l purtați fără griji și să nu vă gândiți niciodată la încărcare.

Ecran color AMOLED de 1,3 inci și afișaj permanent.

Amazfit T-Rex folosește un ecran color AMOLED de 1,3 inci, care acceptă afișarea permanentă, oferind informații importante disponibile doar prin ridicarea încheieturii mâinii. În plus, varietatea de fețe de ceas superbe vă permite să vă exprimați pe deplin personalitatea.


Poziționare GPS prin satelit cu înaltă precizie.

Eficiență optimizată, poziționare mai rapidă și mai precisă.

Ceasul folosește un cip GPS Sony de ultimă generație și un sistem de poziționare dual-satelit foarte precis încorporat. De asemenea, am optimizat materialele corpului ceasului și aspectul intern și chiar recepția semnalului foarte optimizată pentru a ține cont de interferențele de la braț în timpul purtării. Eficiența semnalului a fost crescută semnificativ, făcând căutarea prin satelit mai rapidă și poziționarea mai precisă, satisfăcând nevoile dvs. de poziționare atât în jungla urbană, cât și în sălbăticia canionului.
Rezistent la apă până la 50 de metri.

Amazfit T-Rex are 14 moduri de sport profesionale încorporate și este evaluat impermeabil la 5ATM. Puteți să il purtați în timp ce înotați în piscine și în ape deschise pentru a satisface nevoile diverse ale sportivilor. Ceasul monitorizează, de asemenea, date, cum ar fi ritmul cardiac al exercițiilor și statisticile privind durata exercițiilor, făcând antrenamentele mai sigure și mai eficiente.
Monitorizarea ritmului cardiac pe tot parcursul zilei.


Ceasul este echipat cu senzorul optic Bio-Tracking ™ PPG BioTracker ™ PPG de la Huami, care efectuează o monitorizare a ritmului cardiac de înaltă precizie 24 de ore pe zi. De asemenea, ceasul emite memento-uri pentru a vă ridica, care vă încurajează să vă dezvoltați obiceiuri sănătoase și să deveniți cel mai bun sinelui vostru.Notificare vreme, memento apel.


Amazfit T-Rex are o multitudine de funcții inteligente, inclusiv prognoza meteo, memento-uri pentru evenimente, memento-uri pentru apeluri, notificări de aplicații și multe altele, oferind o varietate de instrumente practice pentru a vă facilita munca și viața de zi cu zi.

Wearables

Dispozitive compatibile

Cauta device compatibil cu acest produs
Vezi mai multe device-uri
×

Adauga alerta de stoc

Nume:
Doresc alerta si prin SMS
Telefon:
Adresa de email:
x

Trimite unui prieten

Numele dv.:
Adresa dv. de email:
Numele destinatarului:
Adresa de email a destinatarului:
Mesaj:
Ancora top