Handsfree Casti Bluetooth Apple Airpods 2, Alb MV7N2TY/A

Producator: Apple
Recenzii: 0

Produse recomandate

Prezentare

 • Handsfree Casti Bluetooth
 • Bluetooth
 • Pana la 5 ore
 • Alb

Pachet vanzare

 • Cablu incarcare
  /
  Dock incarcare
  /
 • Nou
 • Blister

 

Așa sună performanța.

Dotate cu cipul pentru căști Apple H1, AirPods oferă o conexiune mai rapidă și mai stabilă la dispozitivele tale. Și sunt de 2x mai rapide la comutarea între dispozitive active.2 Iar conexiunea cu apelurile telefonice e de 1,5x mai rapidă.3 Așadar, indiferent dacă te joci, asculți muzică sau te bucuri de podcasturi, vei trăi experiența unui sunet de calitate superioară.Puterea unei autonomii a bateriei de 24 de ore.

AirPods oferă o durată de audiție excepțională4 de 5 ore5 – și acum o durată de convorbire de până la 3 ore6 – dintr-o singură încărcare. Sunt concepute să țină pasul cu tine datorită unei carcase de încărcare în care pot fi încărcate de mai multe ori, pentru o durată de audiție de peste 24 de ore.7 Ai nevoie de o încărcare rapidă? Pur și simplu pui căștile AirPods înapoi în carcasă timp de 15 minute pentru a obține o durată de audiție de până la 3 ore8 și o durată de convorbire de până la 2 ore.9 Pentru a verifica bateria, ține căștile AirPods lângă dispozitivul iPhone sau întreabă Siri „Cum este bateria căștilor mele AirPods?Puține de configurat, multe de ascultat.

Căștile AirPods se conectează imediat la iPhone și Apple Watch, iar sunetul trece instantaneu de la un dispozitiv la altul. Vrei să asculți pe Mac sau iPad? Selectează AirPods pe aceste dispozitive. Și gata.1 Configurare simplă, rezultate magice.Ascultă în duet.

Cu noua funcție Partajare audio,10 poți să faci share la o melodie, un podcast sau orice alt fișier audio între două perechi de AirPods – fiecare cu buton de volum separat. Dacă căștile AirPods sunt în carcasă, apropie-le de iPhone-ul sau iPad-ul cu care vrei să partajezi și conectează-le printr-o simplă atingere. Iar dacă acestea sunt în ureche, apropie-ți iPhone-ul de dispozitiv.


Wearables
×

Adauga alerta de stoc

Nume:
Doresc alerta si prin SMS
Telefon:
Adresa de email:
x

Trimite unui prieten

Numele dv.:
Adresa dv. de email:
Numele destinatarului:
Adresa de email a destinatarului:
Mesaj:
Ancora top