Deschide in aplicatia GSMnet.ro
GSMnet.ro

Deschide pagina in aplicatia GSMnet.ro

Handsfree Casti Bluetooth Apple Airpods Pro, Alb MWP22TY/A

Producator: Apple
Recenzii: 1
Pret
1.09599 LEI
-9%
99999 LEI

Produsul nu se mai afla in oferta GSMnet.ro

Produse recomandate

Prezentare

 • Handsfree Casti Bluetooth
 • Bluetooth 5
 • Pana la 5 ore
 • 30.9 x 21.8
 • 5.4
 • Alb

Pachet vanzare

 • Dock incarcare
  /
  Dopuri silicon
  /
  Cablu Lightning - USB Type-C
  /
 • Nou
 • Blister

Am optimizat detaliile confortului, cu o nouă clasă de căști in-ear.


Designul personalizabil creează o etanșeizare excepțională pentru anularea activă a zgomotului.

Vei simți muzica, nu căștile.Alege dintre cele trei dimensiuni de capete din silicon moale și flexibil care se fixează cu un click.

Aceste capete se mulează pe forma urechii, ținând căștile AirPods Pro la locul lor. Și datorită orificiilor de aerisire care ajută la egalizarea presiunii, ai impresia că nu ai nimic în urechi.

Anulare activă a zgomotului

Victoria sunetului asupra zgomotului.

AirPods Pro sunt singurele căști in-ear cu anulare activă a zgomotului care se adaptează continuu la geometria urechii și la forma capetelor, blocând lumea exterioară pentru ca tu să te poți concentra la ce asculți.


AirPods Pro sunt singurele căști in-ear cu anulare activă a zgomotului care se adaptează continuu la geometria urechii și la forma capetelor, blocând lumea exterioară pentru ca tu să te poți concentra la ce asculți.

Calitate audio

Tot ce auzi, sună nemaiauzit.

Egalizarea adaptivă produce un sunet de calitate superioară prin reglarea automată a muzicii in funcție de forma urechii, pentru o experiență de audiție bogată si consistentă

Performanță și design

Atât de multă putere într-un cip atât de mic.Folosește senzorul de presiune pentru a controla cu ușurință muzica și apelurile și pentru a comuta între Anulare activă a zgomotului și modul Transparență.
Concepute pentru a ține pasul cu tine, AirPods Pro sunt rezistente la transpirație și apă; sunt de asemenea echipate cu un port extins pentru microfon, din plasă, care îmbunătățește claritatea apelului în condiții de vânt puternic.

Baterie

Încărcare fără cablu. Audiție fără pauză.
Magia la lucru

Simplitate chiar de la configurare.Oferă-ți o experiență de audiție optimă efectuând testul de potrivire auriculară a căștilor. Acesta te va ajuta să alegi dimensiunea potrivită a capătului pentru urechi și cea mai bună etanșeizare pentru anularea zgomotului.
Dă share unei melodii, unui podcast sau oricărui alt stream audio între două perechi de AirPods, cu Partajare audio.

Utilizează realitatea augmentată pentru a vedea AirPods Pro.Deschide această pagină folosind Safari pe iPhone sau iPad.
 1. AirPods Pro sunt rezistente la transpirație și apă pentru sporturile și exercițiile fizice non-acvatice. AirPods Pro au fost testate în condiții controlate de laborator și au o clasificare de IPX4 conform standardului IEC 60529. Rezistența la transpirație și apă nu este permanentă și poate scădea ca urmare a uzurii normale. Nu încerca să încarci AirPods Pro când sunt ude; consultă https://support.apple.com/kb/HT210711 cu privire la instrucțiunile de curățare și uscare. Carcasa de încărcare nu este rezistentă la transpirație și apă.
 2. Teste efectuate de Apple în octombrie 2019 folosind unități de preproducție AirPods Pro cu carcasă de încărcare wireless și software asociate cu unități iPhone 11 Pro Max și software prelansare. Playlistul a cuprins 358 de piese audio unice, achiziționate din iTunes Store (criptare AAC la 256 Kbps). Volumul a fost setat la 50% și Anularea activă a zgomotului a fost activată. Testarea a constat din descărcarea completă a bateriei căștilor AirPods Pro în timp ce s-a redat audio până când prima cască AirPod a oprit redarea. Căștile AirPods Pro descărcate complet au fost încărcate până la 100%, apoi redarea audio a fost reluată până când prima cască AirPod a oprit redarea. Acest ciclu a fost repetat până când ambele căști AirPods Pro și carcasa de încărcare au fost complet descărcate. Autonomia bateriei depinde de setările dispozitivului, de mediu, utilizare și de mulți alți factori.
 3. Teste efectuate de Apple în octombrie 2019 folosind unități de preproducție AirPods Pro cu carcasă de încărcare wireless și software, asociate cu unități iPhone 11 Pro Max și software prelansare. Playlistul a cuprins 358 de piese audio unice, achiziționate din iTunes Store (criptare AAC la 256 Kbps). Volumul a fost setat la 50% și Anularea activă a zgomotului a fost activată. Cu funcția Anulare activă a zgomotului și modul Transparență dezactivate, durata de audiție a fost de până la 5 ore. Testarea a constat din descărcarea completă a bateriei căștilor AirPods Pro în timp ce s-a redat audio până când prima cască AirPod a oprit redarea. Autonomia bateriei depinde de setările dispozitivului, de mediu, utilizare și de mulți alți factori.
 4. Teste efectuate de Apple în octombrie 2019 folosind unități de preproducție AirPods Pro cu carcasă de încărcare wireless și software, asociate cu unități iPhone 11 Pro Max și software prelansare. Playlistul a cuprins 358 de piese audio unice, achiziționate din iTunes Store (criptare AAC la 256 Kbps). Volumul a fost setat la 50% și Anularea activă a zgomotului a fost activată. Testarea de încărcare de 5 minute a fost efectuată cu căștile AirPods Pro descărcate complet și încărcate apoi timp de 5 minute, apoi s-a început redarea audio până când prima cască AirPod Pro a oprit redarea. Autonomia bateriei depinde de setările dispozitivului, de mediu, utilizare și de mulți alți factori.
 5. Compatibile cu iPhone 8 sau un model mai recent și iPod touch (generația a 7-a) cu cea mai recentă versiune iOS și iPad Pro de 12,9 inchi (generația a 2-a sau ulterior), iPad Pro de 11 inchi, iPad Pro de 10,5 inchi, iPad (generația a 5-a sau ulterior), iPad Air (generația a 3-a) și iPad mini (generația a 5-a) cu cea mai recentă versiune iPadOS.
Wearables

Ii foarte OK site-ul. Și sunt mult mai ieftine produsele de cât alte site-uri!!

×

Adauga alerta de stoc

Nume:
Doresc alerta si prin SMS
Telefon:
Adresa de email:
Ancora top