Deschide in aplicatia GSMnet.ro
GSMnet.ro

Deschide pagina in aplicatia GSMnet.ro

Handsfree Casti Bluetooth Apple Airpods Pro, Alb MWP22ZM/A

Producator: Apple
Recenzii: 1

Produse recomandate

Prezentare

  • Handsfree Casti Bluetooth
  • Bluetooth 5
  • Alb

Pachet vanzare

  • Nou
  • Blister

Am optimizat detaliile confortului, cu o noua clasa de casti in-ear.


Designul personalizabil creeaza o etanseizare exceptionala pentru anularea activa a zgomotului.

Vei simti muzica, nu castile.Alege dintre cele trei dimensiuni de capete din silicon moale si flexibil care se fixeaza cu un click.

Aceste capete se muleaza pe forma urechii, tinand castile AirPods Pro la locul lor. Si datorita orificiilor de aerisire care ajuta la egalizarea presiunii, ai impresia ca nu ai nimic in urechi.

Anulare activa a zgomotului

Victoria sunetului asupra zgomotului.

AirPods Pro sunt singurele casti in-ear cu anulare activa a zgomotului care se adapteaza continuu la geometria urechii si la forma capetelor, blocand lumea exterioara pentru ca tu sa te poti concentra la ce asculti.


AirPods Pro sunt singurele casti in-ear cu anulare activa a zgomotului care se adapteaza continuu la geometria urechii si la forma capetelor, blocand lumea exterioara pentru ca tu sa te poti concentra la ce asculti.

Calitate audio

Tot ce auzi, suna nemaiauzit.

Egalizarea adaptiva produce un sunet de calitate superioara prin reglarea automata a muzicii in functie de forma urechii, pentru o experienta de auditie bogata si consistenta

Performanta si design

Atat de multa putere intr-un cip atat de mic.Foloseste senzorul de presiune pentru a controla cu usurinta muzica si apelurile si pentru a comuta intre Anulare activa a zgomotului si modul Transparenta.
Concepute pentru a tine pasul cu tine, AirPods Pro sunt rezistente la transpiratie si apa; sunt de asemenea echipate cu un port extins pentru microfon, din plasa, care imbunatateste claritatea apelului in conditii de vant puternic.

Baterie

Incarcare fara cablu. Auditie fara pauza.
Magia la lucru

Simplitate chiar de la configurare.Ofera-ti o experienta de auditie optima efectuand testul de potrivire auriculara a castilor. Acesta te va ajuta sa alegi dimensiunea potrivita a capatului pentru urechi si cea mai buna etanseizare pentru anularea zgomotului.
Da share unei melodii, unui podcast sau oricarui alt stream audio intre doua perechi de AirPods, cu Partajare audio.

Utilizeaza realitatea augmentata pentru a vedea AirPods Pro.Deschide aceasta pagina folosind Safari pe iPhone sau iPad.
  1. AirPods Pro sunt rezistente la transpiratie si apa pentru sporturile si exercitiile fizice non-acvatice. AirPods Pro au fost testate in conditii controlate de laborator si au o clasificare de IPX4 conform standardului IEC 60529. Rezistenta la transpiratie si apa nu este permanenta si poate scadea ca urmare a uzurii normale. Nu incerca sa incarci AirPods Pro cand sunt ude; consulta https://support.apple.com/kb/HT210711 cu privire la instructiunile de curatare si uscare. Carcasa de incarcare nu este rezistenta la transpiratie si apa.
  2. Teste efectuate de Apple in octombrie 2019 folosind unitati de preproductie AirPods Pro cu carcasa de incarcare wireless si software asociate cu unitati iPhone 11 Pro Max si software prelansare. Playlistul a cuprins 358 de piese audio unice, achizitionate din iTunes Store (criptare AAC la 256 Kbps). Volumul a fost setat la 50% si Anularea activa a zgomotului a fost activata. Testarea a constat din descarcarea completa a bateriei castilor AirPods Pro in timp ce s-a redat audio pana cand prima casca AirPod a oprit redarea. Castile AirPods Pro descarcate complet au fost incarcate pana la 100%, apoi redarea audio a fost reluata pana cand prima casca AirPod a oprit redarea. Acest ciclu a fost repetat pana cand ambele casti AirPods Pro si carcasa de incarcare au fost complet descarcate. Autonomia bateriei depinde de setarile dispozitivului, de mediu, utilizare si de multi alti factori.
  3. Teste efectuate de Apple in octombrie 2019 folosind unitati de preproductie AirPods Pro cu carcasa de incarcare wireless si software, asociate cu unitati iPhone 11 Pro Max si software prelansare. Playlistul a cuprins 358 de piese audio unice, achizitionate din iTunes Store (criptare AAC la 256 Kbps). Volumul a fost setat la 50% si Anularea activa a zgomotului a fost activata. Cu functia Anulare activa a zgomotului si modul Transparenta dezactivate, durata de auditie a fost de pana la 5 ore. Testarea a constat din descarcarea completa a bateriei castilor AirPods Pro in timp ce s-a redat audio pana cand prima casca AirPod a oprit redarea. Autonomia bateriei depinde de setarile dispozitivului, de mediu, utilizare si de multi alti factori.
  4. Teste efectuate de Apple in octombrie 2019 folosind unitati de preproductie AirPods Pro cu carcasa de incarcare wireless si software, asociate cu unitati iPhone 11 Pro Max si software prelansare. Playlistul a cuprins 358 de piese audio unice, achizitionate din iTunes Store (criptare AAC la 256 Kbps). Volumul a fost setat la 50% si Anularea activa a zgomotului a fost activata. Testarea de incarcare de 5 minute a fost efectuata cu castile AirPods Pro descarcate complet si incarcate apoi timp de 5 minute, apoi s-a inceput redarea audio pana cand prima casca AirPod Pro a oprit redarea. Autonomia bateriei depinde de setarile dispozitivului, de mediu, utilizare si de multi alti factori.
  5. Compatibile cu iPhone 8 sau un model mai recent si iPod touch (generatia a 7-a) cu cea mai recenta versiune iOS si iPad Pro de 12,9 inchi (generatia a 2-a sau ulterior), iPad Pro de 11 inchi, iPad Pro de 10,5 inchi, iPad (generatia a 5-a sau ulterior), iPad Air (generatia a 3-a) si iPad mini (generatia a 5-a) cu cea mai recenta versiune iPadOS.


Wearables

Calitate Apple la un pret foarte bun. Recomand!

×

Adauga alerta de stoc

Nume:
Doresc alerta si prin SMS
Telefon:
Adresa de email:
Ancora top