Handsfree Casti Bluetooth Samsung Galaxy Buds Pro, Argintiu, Blister SM-R190NZSAEUE

Producator: Samsung
Recenzii: 0
Pret
1099.00 LEI
-23%
849.00 LEI
Disponibilitate: In stoc

Produse recomandate

Prezentare

 • Handsfree Casti Bluetooth
 • Bluetooth 5
 • Pana la 5 ore
 • 20.5 x 19.5 x 20.8
 • 6.3
 • Argintiu

Pachet vanzare

 • Dock incarcare
  /
  Cablu incarcare
  /
  Dopuri silicon
  /
 • Nou
 • Blister

Fă cunoștință
cu Galaxy Buds Pro

Acestea sunt adevărate căști wireless, cu tehnologie profesională pentru un sunet mai captivant ca niciodată. În același timp, funcția inteligentă de anulare activă a zgomotului îți permite să comuți fără probleme între anularea zgomotului și sunetul ambiental complet reglabil. Așa că lasă zgomotul exterior să pătrundă - sau ține-l afară. Este lumea ta. Galaxy Buds Pro îți permite să auzi ce este mai bun din ea.

Funcție inteligentă de anulare activă a zgomotului

Anularea zgomotului pe care o poți controla

Anularea activă a zgomotului la Galaxy Buds Pro filtrează până la 99% din zgomotul de fundal. Microfoanele din interior și exterior monitorizează zgomotul în timp real. Alege nivelul ANC pentru a apela lumea, în sus sau în jos, cu un algoritm inteligent care anulează zgomotul: mută pe modul High într-un autobuz zgomotos sau folosește modul Low într-o bibliotecă liniștită — nu este nevoie să modifici volumul.1,2

Anularea activă a zgomotului (ANC) pe Galaxy Buds Pro reduce zgomotul de fundal extern cu până la 99%, susținut de verificarea UL.
Sunet profesional

Un studio profesional 
în urechea ta

Preia apeluri fara zgomote ,care te vor ului. Cel mai bun apel de calitate pentru adevărate căști wireless înseamnă obținerea a mai puțin zgomot și o voce mai clară la apelurile tale acasă sau în exterior. Cu trei microfoane încorporate și unitatea de preluare a vocii, fiecare cuvânt este clar. Designul cu proeminență redusă minimizează contactul cu vântul, în timp ce soluția sofisticată wind shield blochează sunetul vântului în timpul apelurilor

Sunet realist care te înconjoară
cu un realism incredibil


Experimentează 360 Audio atât de captivant, încât te mută în mijlocul scenei. Cu tehnologia Dolby Head Tracking™, Galaxy Buds Pro te plasează în centrul videoclipului, filmului sau emisiunii tale TV preferate. Senzorul inteligent de urmărire a mișcării identifică direcția sunetului în timp ce îți miști capul, permițând un puternic sentiment de realism în experiența ta de ascultare. Și cu conținut în Dolby Atmos®, asculți fiecare detaliu cu o mai mare claritate și simți o conexiune mai profundă cu povestea.
Confort

Universurile tale
în armonie
Auto Switch

Comută fără probleme


Auto Switching pe Galaxy Buds Pro detectează ceea ce este cel mai urgent și își schimbă instantaneu conexiunea la dispozitivul respectiv. Deci, când vizionezi un film pe tabletă și primești un apel, Galaxy Buds Pro comută sunetul pe telefon. Apoi, imediat ce ai închis telefonul, Galaxy Buds Pro se conectează fără probleme la tabletă - comutând de la dispozitiv la dispozitiv, fără ca măcar să atingi ecranul.

Trezire Vocală BixbyCând ești conectat la telefon, poți vorbi pentru ca lucrurile să se întâmple fără a le atinge. Un simplu „Bună Bixby” îl trezește și apoi poți da o comandă pentru a efectua un apel telefonic, pentru a schimba muzica și multe altele. Poți chiar să comuți între dispozitivele Samsung spunându-i numele și să activezi sau să dezactivezi modul ANC și modul Ambient.
SmartThings Find

Câștigă jocul de-a v-ați ascunselea cu căștile tale
Găsirea căștilor tale pierdute este simplă. Este suficient să deschizi aplicația SmartThings. Căștile tale vor emite un bip pentru a le putea găsi cu ușurință în camera ta. Iar cu funcția de găsire offline poți afla ultima locație unde au fost folosite, chiar dacă nu mai sunt conectate la telefon.
Buds Together

Împărtășește sunetul cu amicul tău
Poartă-ți căștile și permite și unui prieten să se conecteze.
Buds Together îți permite să conectezi simultan două seturi de Galaxy Buds Pro la telefon, astfel încât să puteți asculta împreună
lista de redare BFF cu o calitate profesională a sunetului.


Design

Un sunet epic cere un design epic


CULOARE


Finisaje lucioase pentru a atinge nota perfectă


Disponibile în trei culori în trend. Alege dintre eternul negru, vibrantul violet sau uluitorul argintiu pentru a da strălucire lucrurilor. Fiecare cască este lustruită până la un luciu ridicat, în timp ce interiorul mat se simte moale pe pielea ta. Și să nu uităm cutia asortată.
Potrivire sigură


Perechea potrivită este chiar aici

Cu o nouă abordare a formei clasice a căștilor, designul reduce disconfortul atunci când ești conectat de ore întregi și căștile rămân în siguranță în urechi în timp ce te antrenezi. Iar cu orificiile de aerisire care echilibrează presiunea din ureche și măresc debitul de aer, este o potrivire atât de naturală, încât este posibil să uiți că le porți.


Poti testa cele trei dimensiuni pentru mansoanele castilor din care să alegi pentru a te asigura că Galaxy Buds Pro se potrivesc confortabil și sigur - și cu o sigilare bună, astfel încât ANC să funcționeze cel mai bine. 
Baterie


Nu mă pot opri nu vreau să mă opresc
Durata de viață a bateriei


Energie pentru a menține ritmul


Pornește ANC și Galaxy Buds Pro îți oferă 5 ore de joacă cu încă 13 ore din cutie. Asta înseamnă 18 ore în total. Când ANC este oprit, primești 28 de ore în total, cu 8 ore de joc - și încă 20 din cutie.Fie că ai o zi plină de conferințe video, discuți cu prietenii sau, pur și simplu, cauți lista de redare preferată, Galaxy Buds Pro are puterea de a te ține conectat și de a-ți permite să asculți tot ce îți dorești.


Incarca rapid. Cinci minute de încărcare îți oferă încă o oră de joacă. Este ca un pui de somn foarte relaxant pentru căștile tale. 19
Wireless PowerShare iti oferă un plus de energie când ești în mișcare - pur și simplu plasează Galaxy Buds Pro pe spatele smartphone-ului tău Galaxy pentru încărcare wireless. 20


Rezistent la apă


IPX7.
Galaxy Buds au cel mai înalt standard
privind rezistența la apă

 1. ANC este activat în mod implicit, iar gestul de atingere și apăsare pentru anularea activă a zgomotului poate fi configurat în aplicația Galaxy Wearable.
 2. Comutarea între nivelurile ANC ridicate și scăzute se poate face în aplicația Galaxy Wearable.
 3. Voice Detect utilizează un algoritm de inteligență artificială pentru a recunoaște vocea utilizatorului. Poate răspunde la situații induse de vibrații, cum ar fi spălarea dinților, periuța electrică, tuse și fredonat. Există posibilitatea ca atunci când este purtată o singură cască să nu fie detectate conversațiile.
 4. Când funcția Voice Detect este pornită, aceasta este activată automat atunci când ANC este pornit sau oprit - la fel și pentru modul Ambient. Pentru a reveni la modul anterior, apasă pe oricare dintre căști.
 5. Gestul de atingere și apăsare pentru sunetul Ambient poate fi configurat în aplicația Galaxy Wearable.
 6. Compatibilitatea cu 360 Audio și Dolby Head Tracking™ poate varia în funcție de aplicație și conținut.
 7. Funcția Auto Switching este disponibilă exclusiv pe smartphone-uri Galaxy și tablete cu One UI 3.1 sau o versiune mai recentă. Este posibil ca anumite dispozitive și aplicații să nu suporte Auto Switching.
 8. Dispozitivele Galaxy trebuie să fie conectate la contul Samsung pentru a porni Auto Switching.
 9. Disponibilitatea serviciului Bixby poate varia în funcție de țară, operator și dispozitiv.
 10. Galaxy Buds Pro trebuie să fie conectate la un dispozitiv Galaxy care sa dispuna de conexiune la o rețea de date sau Wi-Fi pentru operarea completă a funcțiilor Bixby; de asemenea, este necesară conectarea la contul Samsung.
 11. Disponibilitatea funcțiilor Bixby și a furnizorilor de conținut poate varia în funcție de țară sau limbă; Bixby recunoaște anumite accente și dialecte din engleză (Regatul Unit), engleză (SUA), franceză (Franța), germană (Germania), italiană (Italia), coreeană (Coreea de Sud), chineză mandarină (China), spaniolă (Spania) și portugheză (Brazilia).
 12. Locația dispozitivului pierdut găsit cu SmartThings Find este locația aproximativă în care a fost detectat semnalul respectivului dispozitiv.
 13. Aplicația SmartThings Find este disponibilă exclusiv pe dispozitivele Galaxy cu Android 8 sau o versiune mai recentă.
 14. Anumite dispozitive din China, Japonia și din rețeaua Verizon nu sunt suportate.
 15. Funcția Buds Together este suportată exclusiv pe dispozitivele Galaxy care au instalat One UI 2.5 sau o versiune mai recentă./li>
 16. Culorile disponibile pot varia în funcție de țară.
 17. Căștile și cutia oferă până la 18 ore de viață a bateriei atunci când cutia este încărcată la 100%. Pe baza testelor interne. Timp de redare audio testat prin asocierea unei perechi de Galaxy Buds Pro de pre-producție cu un smartphone Galaxy lansat recent, cu setări implicite, inclusiv ANC activat. Durata efectivă de viață a bateriei și timpul de încărcare pot varia în funcție de condițiile de utilizare, numărul de încărcări și de mulți alți factWearables
x

Adauga alerta de stoc

Nume:
Doresc alerta si prin SMS
Telefon:
Adresa de email:
x

Trimite unui prieten

Numele dv.:
Adresa dv. de email:
Numele destinatarului:
Adresa de email a destinatarului:
Mesaj:
Ancora top