Accesorii NEVOX

Despre NEVOX

Compania germana NEVOX GmbH ofera clientilor servicii de inalta clasa si produse de o calitate ireprosabila, cu un design aparte. Incadrarea acestora in ultimele tendinte ale modei, le face extrem de atractive pentru clienti. Materialele premium utilizate precum fibra 100% reala obtinuta din Carbon, Kevlar sau Vectran cat si sticla NevoGlass produsa in Japonia sunt doar cateva dintre materialele de inalta calitate si rafinament utilizate in productia accesoriilor marca NEVOX.

Huse Fibra CARBON

NEVOX CarbonSeries

Brandul NEVOX

NEVOX este un brand aflat in plina ascensiune, pe nisa productiei si dezvoltarii de accesorii pentru dispozitivele mobile. Materialele de inalta calitate si designul inovator se imbina cu tehnologiile de productie moderne. Produsele NEVOX uimesc prin calitatea materialelor si designul unic, fiind dedicate unui segment de piata in continua miscare.

#CarbonSeries by NEVOX

Exteriorul huselor NEVOX este realizat din fibra reala obtinuta din materiale de inalta calitate precum: Carbonul, Kevlarul si Vectranul. Datorita rezistentei la lovituri, acestea ofera protectie garantata pentru spatele si marginile telefonului. Materialul subtire si usor, imbunateste manevrabilitatea telefonului fara a afecta semnalul GSM, GPS, Bluetooth sau WiFi al telefonului. Grosimea sub 1mm si aspectul tridimensional al fibrelor pun in evidenta designul inedit al acestor huse.

Folii Sticla

3D NEVOglass

#NEVOglass

Sticla NevoGlass este realizata in Japonia, din materiale de inalta calitate, rafinate prin utilizarea diferitelor procese chimice specifice. Aceasta folie inovatoare ofera protectie optima impotriva zgarieturilor avand grad de rezistenta 9H. Suprafata tratata oleofobic are proprietati anti-sfaramare, grosime redusa de doar 0.33 mm oferind aderenta sporita pe suprafata touchscreen-ului.

Powerbank

Quick Charge
Accesorii NEVOX
Ancora top