Handsfree Casti Bluetooth Haylou T19, SinglePoint, Alb

Producator: Haylou
Recenzii: 0
Pret
14999 LEI
Creste cantitatea
Scade cantitatea
Disponibilitate: ultimele 3 produse

Produse recomandate

Prezentare

 • Handsfree Casti Bluetooth
 • Bluetooth 5
 • SinglePoint
 • Da (A2DP Audio)
 • 4
 • Alb

Pachet vanzare

 • Cablu incarcare
  /
  Dock incarcare
  /
 • Nou
 • Blister

Casti Bluetooth Xiaomi Haylou


Cu Xiaomi Haylou T19 puteți uita de limitări și vă puteți conecta la smartphone sau tabletă prin Bluetooth 5.0.

Datorită noului chipset Qualcomm 3020, conexiunea este mult mai rapidă și mai stabilă, astfel încât transmisia consumă mai puțină baterie.

De fapt, o descoperire în nucleul cipului reduce interferențele de la semnalele WiFi și 4G, rezultând un sunet clar.

Sunet de înaltă calitate


Se va simți total plăcut la urechi ... Nu numai datorită conexiunii și transmisiei audio superbe, ci și datorită codecurilor aptX și AAC, tehnologii bazate pe un algoritm de compresie proiectat de Qualcomm, care reușesc să interpreteze muzica și să transmită cu calitatea și nuanțele originale.

La aceasta trebuie să adăugăm o unitate biologică internă din lână, responsabilă pentru furnizarea unui sunet stereo complet, cu frecvențe medii și înalte clare și bass rezonant.


Patru microfoane cu anulare dublă a zgomotului


Xiaomi Haylou vă va permite să răspundeți la apeluri în modul hands-free, deoarece ambele căști au microfoane încorporate, precum și tehnologie duală de reducere a zgomotului DSP + CVC.

În acest fel, vă veți bucura de un sunet clar în toate conversațiile, cu zgomot de fond inhibat, astfel încât nimic să nu vă deranjeze.

30 de ore de muzică


Nu vă faceți griji dacă faceți o călătorie lungă cu trenul sau aveți o zi lungă și grea departe de casă, deoarece Xiaomi Haylou T19 vă oferă toată energia de care aveți nevoie.

Cu o redare neîntreruptă de până la 5 ore, plus extra încărcările suplimentare oferite de carcasa de încărcare, Xiaomi Haylou T19 are o autonomie totală de 30 de ore.


Design compact și ușor


Uitați să purtați o greutate prea mare. Luați-vă căștile la capătul lumii confortabil datorită designului compact și ușor al carcasei - nici măcar nu veți observa că sunt în buzunar!

În plus, fiecare unitate cântărește doar 4 grame. Aceste căști sunt atât de confortabile de purtat ... Controlați pur și simplu redarea cu butoanele tactile din lateral.

Și dacă atingeți triplu căștile din stânga, apare asistentul vocal și îi puteți cere să facă lucruri pentru dvs. (compatibil cu Apple Siri și Google Assistant).Dispozitive compatibile

Cauta device compatibil cu acest produs
Vezi mai multe device-uri
×

Adauga alerta de stoc

Nume:
Doresc alerta si prin SMS
Telefon:
Adresa de email:
x

Trimite unui prieten

Numele dv.:
Adresa dv. de email:
Numele destinatarului:
Adresa de email a destinatarului:
Mesaj:
Ancora top