Husa Plastic Samsung Galaxy S21+ 5G, Protective Standing Cover, Gri, Blister EF-RG996CJEGWW

Producator: Samsung
Recenzii: 0
Pret
124.00 LEI
-3%
121.00 LEI
Disponibilitate: In stoc

Produse recomandate

Prezentare

  • Back Cover
  • Plastic
  • Gri

Pachet vanzare

  • Nou
  • Blister

Stabilește un standard ridicat de protecție

Testată la lovituri, cu standarde de calitate militară, Protective Standing Cover te ajută să-ți păstrezi telefonul în siguranță împotriva deteriorărilor și căderilor. Ocupă-te de rutina zilnică și fă-ți mai puține griji în privința telefonului.


* Testat conform standardelor MIL-STD-810G Transit Drop, pentru căderi de la o înălțime de 1,5 metri pe o suprafață de oțel, la temperaturi cuprinse între 15° C și 35° C, cu 0-80% umiditate relativă. Standardul este conform rezultatelor testelor acreditate, performanța poate varia în funcție de condițiile reale de utilizare și de alți factori. * Este recomandat să scoți husa de pe Galaxy S21 5G înainte de a utiliza Wireless PowerShare.


Dai înapoi și urmărești confortabil

Această husă îți susține telefonul, fără a bloca vizualizarea captivantă a afișajului Infinity-O și are două suporturi în spatele husei pentru a-l ține ridicat. Alege dintre două unghiuri de vizualizare confortabile: 45 sau 60 de grade.


* Este recomandat să scoți husa de pe Galaxy S21 5G înainte de a utiliza Wireless PowerShare.


Se scoate înainte de a se sparge

Această husă îți protejează telefonul și de asemenea, se protejează și ea. Suporturile de pe spate sunt detașabile și se deconectează în situația în care telefonul tău cade, pentru a preveni ruperea lor completă.Huse Telefoane

Cumparate frecvent impreuna

×

Adauga alerta de stoc

Nume:
Doresc alerta si prin SMS
Telefon:
Adresa de email:
x

Trimite unui prieten

Numele dv.:
Adresa dv. de email:
Numele destinatarului:
Adresa de email a destinatarului:
Mesaj:
Ancora top