Deschide in aplicatia GSMnet.ro
GSMnet.ro

Deschide pagina in aplicatia GSMnet.ro

Husa Plastic Samsung Galaxy S22+ 5G S906, Standing Cover, Bleumarin EF-RS906CNEGWW

Produse recomandate

Prezentare

  • Dedicata
  • Back Cover
  • Plastic
  • Bleumarin

Pachet vanzare

  • Nou
  • Blister


Cum te ajuta sa salvezi lumea

Facem ceea ce tine de noi, pentru a reduce deseurile din lume. Aceasta husa pentru Galaxy S22+ ofera o noua viata materialelor reciclate, inclusiv plasticului reciclat post-consum.
Protectie si duritate

Aceasta husa este facuta pentru a proteja cu ajutorul unui exterior din policarbonat si cu un cadru cauciucat moale, care amortizeaza socurile, 
A fost testata la cadere, pentru a indeplini standarde de calitate militara, pentru a oferi protectie la scapari, zgarieturi si lovituri.*Testat conform standardelor MIL-STD-810G Transit Drop, pentru caderi de la o inaltime de 1,5 metri, pe o suprafata de otel, la temperaturi cuprinse intre 15ºC si 35ºC, cu 0–80% umiditate relativa.
Standardul este conform rezultatelor testelor acreditate, iar performanta poate varia, in functie de conditiile reale de utilizare si de alti factori.


Relaxeaza-te in diferite pozitii

Husa vine cu doua stative, care pot fi plasate la unghiuri de 45 sau 60 de grade,
astfel incat sa poti alege pozitia potrivita, pentru a obtine cea mai confortabila vizualizare a ecranului.Iesi in evidenta

Fiecare suport este desatabil si se desprinde in cazul unui impact, iar datorita faptului ca este detasabil, poate fi inlocuit cu usurinta.
Trebuie doar sa iti alegi favoritul dintr-o gama larga.*Aspectui poate varia in functie de tara

Huse Telefoane
×

Adauga alerta de stoc

Nume:
Doresc alerta si prin SMS
Telefon:
Adresa de email:
Ancora top