Deschide in aplicatia GSMnet.ro
GSMnet.ro

Deschide pagina in aplicatia GSMnet.ro

Husa pentru Apple iPhone 11 Pro, Pitaka, MagEZ Car Herrignbone, Rosie KI1107

Producator: Pitaka
Recenzii: 1

Produse recomandate

Prezentare

  • MagEZ Car Herrignbone
  • Back Cover
  • Fibra Aramida
  • Rosie
  • Snap On

Pachet vanzare

  • Nou
  • Husa
  • Blister


Husa Pitaka MagEZ
pentru Apple iPhone 11 Pro - Rosie Portocalie

Husa Fibra Aramida Pitaka MagEZ ideala pentru a proteja telefonul Apple iPhone 11 Pro impotriva zgarieturilor si loviturilor. 
Confectionata din 100%  fibra de aramida 600D in linie dreptunghiulara (HerringBone) cu rezistenta de pana la 5 ori mai mare decat a otelului . 

husa-fibra-aramida-pitaka-magez-pentru-apple-iphone-11-pro-2C-car-case-magnet-2C-tesatura-dreptunghiulara--28herrignbone-29-2C-rosie-portocalie-ki1107

Corp subtire si usor cu grosime de 0.85 mm
si greutate maxima de 15 g 

Tehnologie 3D Grip redata prin textura granulara obtinuta prin procedeul de formare in vid ce confera husei stabilitate si confort in timpul utilizarii. 
Integrata cu placuta metalica fiind compatibila cu MagEZ Mount, MagEZ Bar sau orice alt accesoriu din seria MagEZ. 
Materialul nu interfereaza cu Wi-Fi, Apple Pay, sau incarcare Wireless. 

husa-fibra-aramida-pitaka-magez-pentru-apple-iphone-11-pro-2C-car-case-magnet-2C-tesatura-dreptunghiulara--28herrignbone-29-2C-rosie-portocalie-ki1107

Ce este Fibra de Aramida?

Aramida este prescurtarea pentru „Poliamida aromatica” si are proprietati unice in ceea ce priveste rezistenta in raport cu greutatea si rezistenta la impact.
Este o fibra sintetica, iar gama larga de utilizari include tehnologii militare si aerospatiale, autovehicule performante si  echipamente de protectie antiglont.
Fibra de aramida este mai subtire decat parul uman si este modelata pentru a se potrivi cu orice forma, oferind protectie excelenta pentru dispozitivele.
PITAKA foloseste o serie de procese complexe in ceea ce priveste tesutul, formarea si lustruirea fibrei de aramida pentru a oferi protectie indelungata dispozitivelor tale.  Huse
Achizitie verificata

Accesoriu original, preț foarte bun! Recomand!

×

Adauga alerta de stoc

Nume:
Doresc alerta si prin SMS
Telefon:
Adresa de email:
Ancora top