Deschide in aplicatia GSMnet.ro
GSMnet.ro

Deschide pagina in aplicatia GSMnet.ro

Husa pentru Apple iPhone 11 Pro, Pitaka, MagEZ Car Plain, Neagra KI1104

Producator: Pitaka
Recenzii: 0

Prezentare

  • MagEZ Car Plain
  • Back Cover
  • Fibra Aramida
  • Neagra
  • Snap On

Pachet vanzare

  • Nou
  • Husa
  • Blister


Husa Aramida Pitaka MagEZ
pentru Apple iPhone 11 Pro - Neagra Rosie

Husa Fibra Aramida Pitaka MagEZ ideala pentru a proteja telefonul Apple iPhone 11 Pro impotriva zgarieturilor si loviturilor. 
Confectionata din 100% fibra de aramida 600D in linie patrata (Plain) cu rezistenta de pana la 5 ori mai mare decat a otelului . 

husa-fibra-aramida-pitaka-magez-pentru-apple-iphone-11-pro-2C-car-case-magnet-2C-tesatura-patrata--28plain-29-2C-neagra-rosie-ki1104
Corp subtire si usor cu grosime de 0.85 mm
si greutate maxima de 15 g 

Tehnologia 3D Grip redata prin textura granulara obtinuta prin procedeul de formare in vid confera husei stabilitate si confort in timpul utilizarii. 
Integrata cu tablita metalica fiind compatibila cu MagEZ Mount, MagEZ Bar sau orice alt accesoriu din seria MagEZ. 
Materialul nu interfereaza cu Wi-Fi, Apple Pay, sau incarcare Wireless. 


husa-fibra-aramida-pitaka-magez-pentru-apple-iphone-11-pro-2C-car-case-magnet-2C-tesatura-patrata--28plain-29-2C-neagra-rosie-ki1104

Ce este Fibra de Aramida?

Aramida este prescurtarea pentru „Poliamida aromatica” si are proprietati unice in ceea ce priveste rezistenta in raport cu greutatea si rezistenta la impact.
Este o fibra sintetica, iar gama larga de utilizari include tehnologii militare si aerospatiale, autovehicule performante si  echipamente de protectie antiglont.
Fibra de aramida este mai subtire decat parul uman si este modelata pentru a se potrivi cu orice forma, oferind protectie excelenta pentru dispozitivele.
PITAKA foloseste o serie de procese complexe in ceea ce priveste tesutul, formarea si lustruirea fibrei de aramida pentru a oferi protectie indelungata dispozitivelor tale.  Huse
×

Adauga alerta de stoc

Nume:
Doresc alerta si prin SMS
Telefon:
Adresa de email:
Ancora top