Creion S-Pen Samsung Galaxy Note 10 N970 / Galaxy Note 10+ N975 / Galaxy Note 10+ 5G N976 EJ-PN970BBEGWW Negru

Produse recomandate

Prezentare

 • Creion Touch Pen
 • Negru

Pachet vanzare

 • Penita rezerva
  /
  Ustensila
  /
 • Nou
 • Blister

Fiind de neegalat, S-Pen defineste experienta Note


Avand design elegant, unic, urmeaza miscarile mainii, cu ajutorul caruia poti scrie sau desena. A fost reproiectat pentru a pune mai multa putere la indeamna ta si are autonomie de pana la 10 ore in mod standby. Poti naviga intr-o prezentare, poti reda sau pune pauza la videoclipuri sau poti face fotografii selfie sau cu grupul si totul datorita tehnologiei bluetooth BLE ce iti transforma click-urile in actiune.S-Pen este acum telecomanda taGesturile iti ofera control intuitiv cu o miscare simpla a mainii

S-Pen Note 10 a fost reproiectat pentru a se potrivi miscarilor tale, lucru ce iti ofera control mai mare asupra telefonului prin gesturi simple. De exemplu pentru camera frontala, deplasezi S-Pen in sensul acelor de ceasornic sau in senzul invers acelor de ceasornica pentru a schimba unghiul camerei si pentru a face fotografia. Pentru galerie, treci la stanga sau la dreapta in aplicatia Galerie pentru  a te deplasa de la o fotografie la alta. Pentru volum, maresti volumul apasand in sus sau reduci apasand in joc, nu est enevoie sa atingi tasta de volum. Scrii si desenezi intr-o varietate de culori, apoi salvezi ecranul in Samsung Notes sau setezi pe Always On Display. Denezi in 3D cu aplicatii AR Doodle si S-pen. Creatiile pot inregistra fata si spatiu din jurul tau pentru videoclipuri atragatoare.


Reproiectat pentru a iti spori creativitateaIti scrii gandurile si iti transformi notele in text, usor de citit, pe care in poti copia, lipi sau distribui. De altfel il poti folosi precum un stilou, avand la dispozitie setarile precum culoare si grosimea cernelii.Pachetul de vanzare contine 2 penite de rezerva si o ustensila de schimbare penita.
Dimensiuni: 107.34 x 5.8 x 4.35 mm
Greutate: 3.04 g

Dispozitive compatibile

Cauta device compatibil cu acest produs
×

Adauga alerta de stoc

Nume:
Doresc alerta si prin SMS
Telefon:
Adresa de email:
x

Trimite unui prieten

Numele dv.:
Adresa dv. de email:
Numele destinatarului:
Adresa de email a destinatarului:
Mesaj:
Ancora top