Better by Design

UNIQ - better by design.

Dupa cum arata si sloganul brandului UNIQ, designul este esential in toate produsele pe care isi pune amprenta. Materialele si texturile sunt atent selectionate pentru a realiza accesorii minimaliste, ultraportabile, ce se integreaza perfect stilului de viata al utilizatorului si scoate in evideta, in mod discret, designul original al gadget-ului. Cu ingeniozitate, inspiratie si meticulozitate fiecare accesoriu UNIQ este o capodopera ce bucura pe deplin simturile.

Huse Telefoane

TPU, Textil, Piele

UNIQ Cabrio

Husele Stand UNIQ Cabrio sunt ideale pentru utilizarea telefonului intr-un mod extrem de practic. Materialele TPU din care sunt realizate protejeaza telefon de lovituri si cazaturi, conform atestarii UNIQ la 1.8 m pe beton. Corpul extrem de flexibl se ataseaza uniform pe spatele telefonului permitand accesul facil la porturile si butoanele acestuia. Inovatia consta in suportul AbsoView din zinc, destinat folosirii telefonului ca stand, pentru convorbiri (mod portret) sau peisaj, cu un unghi reglabil de pana la 60 de grade.

Wireless Fast Charging

Un singur incarcator pentru 3 device-uri

De la incurcat la organizat #UNIQHalo

Daca te-ai saturat de sertare pline cu cabluri incurcate, UNIQ HALO este o metoda inovatoare de organizare a cablurilor Lightning. Ideale pentru incarcarea si sincronizarea de date, aceste cabluri suporta o putere de incarcare de maxim 18 W. Invelisul cablului este patentat UNIQ avand rezistenta sporita. Reglabile de la cativa centimetri pana la 1.20 m, cablurile HALO se disting prin simplificarea modului de utilizare si depozitare, husa avand functie atat de protectie cat si de organizator.

Huse SmartWatch

UNIQ LINO
Better by Design
Ancora top