Galaxy Watch Active 2

Galaxy Watch Active 2

Descoperă următorul nivel de performanță
40 mm - Stainless Steel
40 mm - Aluminium
44 mm - Stainless Steel
44 mm - Aluminium

Monitorizarea sănătății este în centrul atenției

  • Monitorizarea sănătății tale este în centrul funcțiilor oferite de Galaxy Watch Active2, având opt fotodiode pe partea din spate a carcasei.
  • Funcția de monitorizare a stării de sănătate urmărește ritmul cardiac și îți trimite o alertă atunci când acesta nu este în parametri normali.
  • Funcția de monitorizare a stresului este ideală atunci când te simți tensionat și efectuează exercițiile de respirație ghidată pentru a te relaxa.
  • În plus, ceasul Galaxy Watch Active2 îți poate analiza timpul și calitatea somnului astfel încât să ai o perspectivă mai bună asupra acestui aspect și să ai parte de un somn perfect pentru a fi energic a doua zi.

Combină și Potrivește #withGalaxy

Exprimă-ți personalitatea și starea de spirit cu temele asortate culorii și materialului curelei. Poți alege dintr-o gama largă de curele de 20mm în diferite nuanțe și texturi. Când cumperi o curea nouă și scanezi codul QR de pe pachet, vei primi automat un link către Galaxy Store, pentru a descărca tema. Fă-ți un selfie cu ținuta pe care o porți în fiecare zi și Galaxy Watch Active2 îți va afișa o temă asortata care te va scoate din tipare.

Autonomie pentru întreaga zi

Galaxy Watch Active2 este dotat cu baterie 340 mA ce promite performanțe de excepție. Odată întors acasă, este suficient să îl așezi pe încărcătorul wireless magnetic pentru a reîncărca bateria fără conectori sau cabluri. Galaxy Watch Active2 este rezistent la apă și praf conform standardelor IP68 / 5 ATM, la care se adaugă o rezistență la șocuri de clasă militară, ce permite utilizarea sa în orice conditii.
Galaxy Watch Active 2