SC Mobiparts SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal la nr. 10803.

Sc Mobiparts Srl se angajeaza sa foloseasca datele clientilor exclusiv pentru scopul pentru care au fost introduse (efectuarea de comenzi online), informari comerciale despre produsele comercializate in magazinul nostru online. Ne obligam sa nu transmitem datele personale catre terti si sa respectam confidentialitatea datelor. Sc Mobiparts Srl nu incurajeaza SPAM-ul, nu facem schimb de adrese de email obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastra de email altor persoane, nu furnizam adresa dumneavoastra catre terti.
In cazul optarii pentru plata on line, procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele Gecad ePayment iar mobiparts.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.


Nota de informare privind protectia datelor personale 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Sc Mobiparts SRL are obligatia de a administra numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana si in conditii de maxima securitate.


Scopul solicitarii si colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra online

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie si editare a datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale precum si dreptul de a va adresa justitiei sau sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru a beneficia de aceste drepturi, va rugam sa ne trimiteti o cerere scrisa prin posta sau curier rapid pe adresa societatii noastre. 


Dreptul de a va modifica si sterge datele detinute de mobiparts.ro

mobiparts.ro confera dreptul utilizatorului de a modifica/edita datele de contact inregistrate sau de a va dezabona de la serviciul de newsletter. De asemenea aveti dreptul sa ne solicitati stergerea datelor dumneavoastra oricand fara a motiva decizia aleasa.


Securitatea datelor

Pentru confidentialitatea si securitatea datelor dumneavoastra, inregistrarea si autentificarea pe mobiparts.ro implica o parola. 


Cookies (cookie-uri)

Acest website foloseste cookie-uri care sunt stocate pe calculatorul tau. Cookie-urile sunt fisiere de tip text, care sunt copiate temporar de catre website pe HDD-ul tau. Cookie-urile nu provoaca nici o dauna computerului tau si nici nu contin virusi. Cookie-urile de pe website-ul nostru nu colecteaza date personale despre tine. Ocazional, cookie-urile pot servi unui scop suplimentar in anumite sectiuni ale site-ului, de exemplu sa pastreze cosul tau de cumparaturi sau anumite preferinte legate de afisarea produselor in catalog. 


Feedback

mobiparts.ro ofera posibilitatea de a trimite comentarii, intrebari si sugestii sau de a propune produse. Toate datele trimise de catre dumneavoastra in aceste scopuri vor fi folosite tinand cont de confidentialitatea si securitatea datelor dumneavoastra.


Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne contactati.
Ancora top