1. Solutionarea Formularului de Garantie prin Credit Magazin

Formularele de Garantie se pot solutiona in doua moduri:

1. 1. In cazul in care produsul este defect si clientul doreste inlocuirea produsului, un consultant de la departamentul Garantii, va emite din sistem o factura fiscala ce va contine produsul inlocuit cu pretul de 0 Lei, in acest caz transportul fiind tot 0 Lei. Pentru a apela departamentul Garantii puteti suna la numarul: 0241 48 00 88 (interior 2).

1. 2. A doua varianta de solutionare a Garantiei poate fi stornarea produsului defect, acest procedeu fiind preferabil in cazul in care clientul nu mai doreste inlocuirea produsului cu unul identic sau produsul nu se mai gaseste in oferta GSMnet.ro. In urma acestei proceduri Contul dumneavoastra este creditat cu valoarea facturii storno. Valoarea creditata poarta denumirea de "Credit Magazin".

Atentie! Creditul Magazin este asociat tipului de persoana (Fizica/Juridica) pentru care a fost emisa factura. Daca avem mai multe firme in cont cu Facturi Storno, se va emite cate un credit magazin pentru fiecare firma in parte. Elementul de identificare al companiei fiind Codul de identificare Fiscala CIF/CUI. Creditele emise pe persoana fizica se cumuleaza. Creditul Magazin poate fi utilizat pentru a achita total sau partial o comanda. 


Pentru aplicarea Creditului Magazin la finalizarea comenzii, trebuie sa selectati optiunea "Foloseste credit magazin" asa cum se poate vizualiza in imaginea de mai jos:
1. 3. Clientul are de asemenea posibilitatea transferarii Creditului Magazin intr-un cont bancar. Acest lucru se poate realiza dupa ce problema de garantie a fost solutionata de catre un consultant de la departamentul Garantii, prin creditarea contului cu Credit Magazin. Clientul are posibilitatea transferului Creditului Magazin in contul bancar propriu (sau contul firmei), completand formularul "Solicita achitarea creditului" din sectiunea "Cupoane si Credite" a Contului personal din site.2. Cupoanele promotionale

Cupoanele peromotionale pot fi de mai multe tipuri: Transmisibile sau Netransmisibile, Valorice sau Procentuale.

2.1. Cupoanele Transmisibile se ofera in cadrul campaniilor promotionale si au valoarea si valabilitatea specificate in materialul publicitar (newsletter, banner, postare pe retelele de socializare, articol blog etc.). Acestea pot fi utilizate de orice persoana intra in posesia lor, o singura data, aplicand codul cuponului inainte de finalizarea comenzii, in campul special din Cosul de cumparaturi.2.2. Cupoanele Netransmisibile pot fi utilizate o singura data/cupon, doar de catre persoana pentru care a fost generat, utilizand contul asociat mailului, care s-a utilizat la generarea cuponului.

2.3. Atat cupoanele Transmisibile cat si cele Netransmisibile se supun urmatoarelor reguli de utilizare:

  • Cuponul nu se aplica la valoarea transportului.
  • Daca valoarea comenzii este cu 25 lei mai mare, fata de valoarea cuponului, costul transportului este de 16.9 lei. Alte Costuri de transport, in functie de valoarea comenzii, sunt afisate accesand acest link!
  • In cazul in care comanda plasata pe site-ul GSMnet.ro este egala ca valoare, cu valoarea cuponului, fara a depasi 25 lei, costul transportului este 20 lei.
  • In cazul in care comanda este mai mica decat valoarea cuponului, acesta nu poate fi utilizat.
  • Cuponul se insereaza in Cosul de Cumparaturi, inainte de Trimiterea comenzii si se apasa pe butonul + pentru a fi scazut din valoarea comenzii.


Ancora top