1. Crearea Contului personal pe site-ul GSMnet.ro


Procesul de cumparare in magazinul online GSMnet.ro, presupune in primul rand crearea unui cont. Pentru aceasta trebuie sa urmati pasii ceruti la crearea contului si sa completati toate campurile solicitate. Va rugam sa completati toate datele in mod corect si cu date reale, toate datele introduse de dumneavoastra urmand a fi folosite ulterior pentru derularea corecta a procesului de cumparare precum si pentru facturare. Va rugam sa parcurgeti sectiunea "Termeni si conditii" din modulul de Creare Cont Utilizatori inainte de finalizarea contului. Acordul cu Termenii si Conditiile de utilizare reprezinta acceptul dumneavoastra de a va crea un cont si de a cumpara online produse din magazinul nostru.

Pentru a va crea un cont personal puteti accesa pagina http://www.gsmnet.ro/autentificare. Unde aveti 3 optiuni de login in site - Creare cont folosind emailul si imput-urile obligatorii: 
  1. Nume; 
  2. Prenume; 
  3. Telefon; 
  4. Parola;
sau prin login rapid cu unul dintre conturile de Facebook sau de Google+. 2. Optiuni din Contul personal

In momentul in care sunteti autentificat pe site-ul GSMnet.ro si treceti cu cursorul mouse-ului peste numele dumneavoastra, din partea dreapta a ecranului, se afiseaza o lista cu optiunile contului personal, dupa cum se poate vedea in imaginea de mai jos:2.1. Date cont
In sectiunea "Date cont" puteti vizualiza si modifica datele personale de autentificare - Nume, Prenume, Telefon, data nasterii si Gen. Din aceeasi sectiune va puteti modifica parola actuala cat si adresele de livrare si datele companiei. Platforma de ecommerce a GSMnet.ro va permite sa introduceti mai multe adrese de livrare si oricate firme pe care puteti cere sa vi se emita factura. 

2.2. Setari cont
Sectiune de "Setari cont" este extrem de usor de utilizat, fiind prevazuta cu bife care va permite sa modificati afisarea produselor, a TVA-ului si a discount-urilor cat si gestionarea notificarilor cu privire la produse, pe care le primiti pe adresa de e-mail dupa cum se poate vedea in imaginea de mai jos:2.3. Comenzi
Din aceasta sectiune pot fi vizualizate toate comenzile efectuate pe site-ul GSMnet.ro, data, id-ul comenzii, total de plata si starea comenzii care poate fi - Plasata, Procesata, Finalizata sau Anulata. La click pe ID-ul comenzii se deschide o pagina in care se pot vizualiza produsele din comanda respectiva, cantitate, pret unitar si pret total/produs, costul total al comenzii si pretul transportului. Aceste informatii se pot descarca si in format CSV pentru a fi intorduse mai usor in contabilitate. 

2.4. Facturi 
Sectiunea "Facturi" este extrem de intuitiva, permitand vizualizarea si descarcarea tuturor facturilor si chitantelor asociate contului personal. Pentru a veni in intampinarea agentilor economici, aceasta sectiune, are disponibila o sectiune de filtrare rapida care cuprinde urmatoarele input-uri: 
•    Datele intre care s-a facut facturarea;
•    Tip factura;
•    Stare - neachitata/achitata;
•    Termen de plata;
•    Firma;
•    Facturi neachitate.
  
2.5. Wishlist
Sectiunea "Wishlist" este mai mult decat o pagina in care sunt salvate produsele preferate. In aceasta sectiune utilizatorul poate sa isi defineasca liste diferite de preferinte. Poate sa stearga sau sa creeze un wishlist format din produsele aflate in cosul de cumparaturi. De asemenea, GSMnet.ro pune la dispozitia clientilor de tip reseller si nu numai, un tool extrem de eficient, acestia avand posibilitatea sa incarce din sectiunea Wishlist a unui fisier de tip .csv cu campurile delimitate de ; (punct si virgula), cu campurile incapsulate in "  (ghilimele duble) care va contine urmatoarele coloane OBLIGATORII:
•    Cod produs (existent in site) 
•    Cantitate

Facand acest import, utilizatorul are posibilitatea sa isi introduca in cosul de cumparaturi exact produsele si cantitatile de care are nevoie, conform rapoartelor contabile interne ale firmei. 

Ancora top