Aprindem speranța

produse vandute

RON

Cumpără și donează

Împreună renovăm etajul 7 al Spitalului Fundeni

Povestea proiectului

Codin Maticiuc este inițiatorul proiectului caritabil prin care își dorește să renoveze etajul 7 al Spitalului Fundeni. Omul de afaceri a scris mult pe blogul personal despre această poveste. "Intenția este de a moderniza întreg etajul. Au fost construite băi în fiecare salon și urmează schimbarea mobilierului. Pentru toate acestea este nevoie de ajutorul nostru."
Alătură-te campaniei GSMnet pentru Fundeni, comandând produse din această pagină și vei primi un gadget fain, TRANSPORT GRATUIT la întreaga comandă și satisfacția că ai fost de ajutor. Toți banii strânși din vânzarea produselor, vor fi redirecționați către Fundația Metropolis - proiectul de renovare al etajului 7 Fundeni.
"Dacă cumpărați de aici, va rog să-mi dați un tag pe instragram @maticiuc_codin când le folosiți ca sa va repostez și eu."
Codin Maticiuc

Codin Maticiuc

Alătură-te campaniei

"Poate unii dintre voi stiti deja, pentru ceilalti spun pe scurt: m-am apucat de doua saptamani sa renovez etajul 7 de la Fundeni, unde sunt internati copii bolnavi de cancer. De ce? Pentru ca era nevoie, pentru ca le construiesc bai în saloane, pentru ca spitalul nu are bani s-o faca, (...), pentru ca pot s-o fac, pentru ca asa e normal."
GSMnet sustine acest proiect caritabil prin crearea unei categorii speciale de produse. Banii rezultati din vanzarea acestora vor merge integral catre Fundatia Filantropica Metropolis - proiectul de renovare al etajului 7 de la Fundeni.
Va multumim ca sunteti alaturi de noi in acest demers caritabil. Alte modalitati prin care puteti dona sunt conturile:
Fundatia Filantropica Metropolis Conturi Proiecte medicale:
Lei: RO05 CECE B000 30RO N067 5601
Euro: RO35 CECE B000 C1EU R067 5927
USD: RO33 CECE B000 B8US D067 5799
Pentru contact: +40 (730) 012 644 Alin Manole, directorul fundatiei.
Aprindem speranța
Ancora top