Microsoft Microsoft

GSMNET.RO este distribuitor de piese telefoane Microsoft si accesorii Microsoft pentru telefoane


In prezent, magazinul online GSMnet.ro comercializeaza peste 100 de produse, in principal piese si componente, pentru telefoanele mobile, Microsoft, fiind atat distribuitor de piese Microsoft cat si distribuitor de accesorii Microsoft pentru telefoane mobile. Printre cele mai populare produse se numara: Handsfree-urile Microsoft, Display Microsoft si Touch Screen Microsoft. Microsoft Corp. este cel mai mare producator de software din lume, cu peste 90.000 de angajati in peste 100 de tari. In decursul anilor Microsoft a devenit din ce în ce mai mare: la mijlocul anilor 1980 domina piata cu sistemul de operare MS-DOS, care a fost apoi urmat de Windows. De asemenea Microsoft domina piata cu binecunoscutul pachet Microsoft Office. Compania a activat in ultimii ani si in industria de Gaming producand consolele de mare succes Xbox, Xbox 360 si Xbox One extinzandu-se in acelasi timp si in domeniul serviciilor digitale ptin sistemul de operare Windows Phone.


Istoric


Fondata la 4 aprilie 1975, Microsoft a avut la inceput scopul sa dezvolte si sa vanda interpreterul BASIC pentru calculatorul Altair 8800. Compania a fost fondata de catre Bill Gates si Paul Allen, dupa ce, cu 3 ani in urma, cei doi infiintasera compania Traf-O-Data, cu care insa nu au avut succesul scontat. 


Microsoft in Romania


Compania Microsoft s-a lansat in Romania incepand cu anul 1994, astazi avand doua centre, unul de suport tehnic in capitala si altul de dezvoltare la Timisoara, unde se lucreaza intens la o parte importanta a motorului de cautare Bing. In total, in cele doua centre lucreaza 300 de angajati. In iunie 2003 Microsoft a achizitionat softul antivirus RAV (Reliable Antivirus) proiectat de firma romaneasca GeCAD. In cursul anului fiscal 2006 – 2007 Microsoft a vandut in Romania 220000 de licente de Windows, in sistem OEM (preinstalate pe PC-urile asamblate in Romania), din care 35% au fost vanzari ale noului sistem de operare Windows Vista.


Achizitii


In august 2008 Microsoft a achizitionat compania de sondaje online Greenfield Online pentru suma de 486 milioane dolari. Prin preluarea acestei companii, Microsoft a dobandit site-ul Ciao.com, care se ocupa cu comparatii de preturi si pareri ale consumatorilor despre produsele comercializate pe piata. In mai 2011 Microsoft a achizitionat compania americana Skype, pentru 8,5 miliarde de dolari. In Septembrie 2014, Microsoft a achizitionat compania suedeza Mojang (compania care a creat celebrul joc Minecraft) pentru 2.5 miliarde de dolari.


Te invitam sa descoperi intreaga gama de piese si componente Microsoft, pentru telefoanele mobile, la preturi foarte accesibile: Handsfree-urile Microsoft, Display Microsoft, Touch Screen Microsoft si multe altele. 


Va recomandam produsele urmatoare

Ancora top