Display - Touchscreen Apple iPhone 6s, Cu Rama, Alb

Producator: Apple
Recenzii: 20

Prezentare

  • Display - Touchscreen
  • Cu Rama
  • Alb

Pachet vanzare

  • Nou
Display cu touchscreen si rama
Achizitie verificata

Calitate buna, functioneaza ok. Raport calitate/pret super ok

Achizitie verificata

Calitate. 9/10. Dupa cum mentiona cineva, albul nu e chiar alb. Dar, avand in vedere pretul, calitatea zic eu va e destul de ok. Eu pun display-uri de Iphone de la GSM net la foarte multa lume si in general lumea e multumita. Mai sunt situatii in care se revine in garantie dar aici nota 10 pentru cei de la GSM net. N-a fost o data sa nu ne schimbe un produs daca l-am reclamat ca s-a defectat de la sine si nu din cauza utilizatorilor.

Achizitie verificata

Nu spune nimeni ca pe fond alb (atunci când se deschide și nu numai) este cu tenta de albastru-moviu nu are nici o legătura cu originalul, se vede de la o posta..calitate mai proasta/aspra la glisarea pe display, greutate aprox la jumătate din cel original..probabil la primul soc se poate fisura, fiind sticla atât de subțire, iar in restul circumstanțelor culorile/sensibilitatea seamănă nu am ce zice..(L-am luat pe baza review urilor, acum vând telefonul evident )

Achizitie verificata

Foarte multumit de produs, lumina, contrast, miscare touch, totul ok, insesizabil fata de unul original, mult mai scump. Recomand!

Achizitie verificata

Foarte bun multumit recomand

Achizitie verificata

Foarte buna achiziție

Achizitie verificata

Functioneaza si se potriveste perfect.Recomand !

Achizitie verificata

Foarte bun. L-am montat usor, s-a potrivit perfect pe sasiu.

Deja am diplayul cumpărat de 4 luni si merge extraordinar de bine, nu mi s a defectat nimic si pare original!

Achizitie verificata

Super încântat și mulțumit de acest produs !!! Recomand la toată lumea !!! Calitate maxima culori și contrast super aproape de original , forcetouch merge perfect !!! Am făcut comanda din aplicația de mobile la ora 16:00 și am primit produsul a doua zi la prânz .. (a plecat de la Constanta și a ajuns la Caransebes repede și super bine ambalat!) Montajul l-am făcut singur cu putina atenție când muți senzorii și camera de selfie nu e așa dificil. Decât sa dau 220 de lei pe un display de calitate inferioară la un service GSM din oraș ( am văzut calitatea la un prieten) prefer si recomand acest produs !!! Nu se compara cu ce găseați pe site-uri din China gen Wish sau joom și nici cu cele de pe Amazon :) !!! Numai bine și felicitări pt seriozitate si calitate !!!

Achizitie verificata

Calitate bună la un preț super bun.

Achizitie verificata

Calitate si functionalitate foarte buna,sunt multumit de toate produsele achizitionate

Achizitie verificata

Produs ok

Achizitie verificata

Raport calitate pret excelent sunt foarte multumit. :D

Achizitie verificata

Functioneaza perfect ,diferente insesizabile recomand

Achizitie verificata

A sosit a doua zi dupa comanda, l-am montat singur (am transferat scutul metalic, home button-ul, difuzorul si camera) folosind clipurile de pe YT. Total multumit de rezultat, nu sesizez diferente fata de ecranul original.

Achizitie verificata

Functioneaza foarte ok. L-am montat singur, mi-a luat cam 1h, folosind youtube. Va recomand acest touchscreen, daca sunteti pe buget. Am fost la un service de cartier in vara si mi-au montat un touchscreen, 250 lei in total, groaznic de prost, fff prost. Se apasau taste aiurea, nu mergeau toate zonele de ecran, etc

Achizitie verificata

Raport calitate pret excelent,doar ca l-am comandat in data de 16.08.2018 si nu a ajuns nici acum 23.08.2018,fan curier strica tot!!!

Achizitie verificata

Raport calitate pret excelent,funcrioneaza perfect, recomand

Achizitie verificata

super ok, super pret, montat fara nici o problema, diferenta insesizabila fata de original

×

Adauga alerta de stoc

Nume:
Doresc alerta si prin SMS
Telefon:
Adresa de email:
x

Trimite unui prieten

Numele dv.:
Adresa dv. de email:
Numele destinatarului:
Adresa de email a destinatarului:
Mesaj:
Ancora top