Ceas Smartwatch Amazfit Huami GTR, GPS, Carcasa Titan, Android/iOS, Verde 3779195

Producator: Amazfit
Recenzii: 0
Pret
72999 LEI
Creste cantitatea
Scade cantitatea
Disponibilitate: ultimul produs ramas

Produse recomandate

Prezentare

  • Ceas Smartwatch
  • Bluetooth 5
  • Verde

Pachet vanzare

  • Nou
  • Blister

Marca Amazfit este detinuta de Huami, principalul

furnizor de bratari smart pentru Xiaomi.

Cu design remarcabil, produsele Amazfit au fost premiate cu multe premii, precum “German iF Industrial Design Award” si “Red Dot Design Award”. Afișaj AMOLED cu fețe de ceas elegante

Afișaj uimitor AMOLED de 326 PPI, care vă va ține cu ochii pe ceas. Magazinul de fețe de ceas oferă o mare varietate de interfețe originale, făcând din Amazfit GTR o operă de artă perfectă.


O durată de viață a bateriei revoluționară de 24 de zile.


Un cip avansat cu un consum redus de energie, un design nou și îmbunătățit al circuitului, o optimizare profundă a energiei și o gestionare a consumului de energie, permit Amazfit GTR să funcționeze perfect timp de peste trei săptămâni.

Rezistență la apă - 5 ATM și urmărire profesională a înotului


Rezistent la apă la o adâncime de 50 de metri, Amazfit GTR acceptă, de asemenea, multiple scenarii de înot. Ceasul vă poate recunoaște automat poziția de înot și poate înregistra date precum SWOLF, ritm sau consum de calorii și permite o analiză exactă a datelor de fiecare dată când înotați.

12 moduri sportive, de la înot la schi


Amazfit GTR oferă 12 moduri sportive, de la activități zilnice, cum ar fi mersul pe jos, alergare sau înot, până la alpinism și schi, astfel încât veți putea afla despre starea dvs. de exercițiu și îmbunătăți orele suplimentare.Exercițiu + Sănătate + Viață de zi cu zi. Un ritm cardiac mai avansat Sistem de monitorizare


Amazfit GTR, integrat cu senzorul optic de urmărire biologică BioTrackerTM PPG și un algoritm dezvoltat de Huami, oferă o monitorizare avansată a ritmului cardiac pe scară largă. Nu numai că asigură o monitorizare continuă a ritmului cardiac fără întrerupere de 24 de ore, dar oferă și funcții precum alerte de vibrații asupra ritmului cardiac mult prea mare sau în afara intervalului de ritm cardiac în timpul exercițiilor și înregistrarea și vizualizarea intervalului de ardere a exercițiu mai științific și mai sănătos.Afișaj always on, convenabil și frumos.


Amazfit GTR încorporează tehnologia de afișare permanentă * pe un ecran AMOLED de 326 PPI. Nu trebuie să ridicați mâna pentru ca ceasul dvs. să arate uimitor, acesta va afișa întotdeauna informațiile privind data și ora oricând, oriunde.


Notă: Pornirea ecranului 24/7 va reduce durata de viață a bateriei. Această funcție poate fi activată și dezactivată oricând în setările ceasului.


Numărați pașii, îmbunătățiți-vă somnul, redați muzică

Atâta timp cât purtați Amazfit GTR, acesta vă va număra în liniște pașii și volumul exercițiului pe tot parcursul zilei. Când adormiți, acesta vă va înregistra detaliile despre starea de somn și vă permite să controlați de la distanță muzica care se redă pe mobil.


Apeluri primite, SMS-uri, notificări de la aplicații ...

Amazfit GTR are aplicații practice multiple și funcții de reamintire, care vă facilitează munca in viața de zi cu zi


Wearables

Dispozitive compatibile

Cauta device compatibil cu acest produs
Vezi mai multe device-uri
×

Adauga alerta de stoc

Nume:
Doresc alerta si prin SMS
Telefon:
Adresa de email:
x

Trimite unui prieten

Numele dv.:
Adresa dv. de email:
Numele destinatarului:
Adresa de email a destinatarului:
Mesaj:
Ancora top