1. Cum fac o comanda?

 - Pentru a putea face o comanda trebuie in prealabil sa aveti un cont si sa fiti logat.
 - Adaugati produsul dorit in cos apasand pe butonul "Adauga in cos".


2. Cum finalizez o comanda?

 - Pasul 1: Pentru a finaliza o comanda trebuie sa dati click pe "Cosul meu" situat in partea dreapta sus a paginii.
 - Pasul 2: Dupa vizualizarea cosului si eventuala modificare a cantitatilor produselor cumparate, click pe "Finalizare comanda". Aici aveti posibilitatea sa mai verificati o data cosul de cumparaturi, sa alegeti tipul de facturare (persoana fizica sau juridica) si adresa de livrare a produselor - care poate fi implicita (cea completata la inregistrare) sau sa completati o alta adresa de livrare.
 - Pasul 3: Click pe "Trimite Comanda". In cel mai scurt timp, dupa procesarea comenzii o sa fiti contactat prin SMS pentru confirmarea comenzii facuta.
 
ATENTIE!!! Nu puteti ridica comenzile de la sediul nostru daca sunteti din Constanta si aveti cont pe persoana fizica.


3. Cum recuperez o parola uitata?
 - In casuta "Login utilizator" aveti un link catre "Am uitat parola". Completati e-mailul si o noua parola va fi generata si trimisa pe e-mail. Dupa ce va logati cu noua parola, va recomandam sa o schimbati cu o parola mai usor de tinut minte.
 - De regula noua parola ajunge aproape instantaneu, dar in functie de incarcarea retelei poate sa mai intarzie 5-10 min. De asemenea va rugam sa verificati si folderul "Spam".


4. Cat este comanda minima?

Nu exista comanda minima. Mentionam ca daca doriti sa completati o comanda deja trimisa, puteti face o noua comanda fara limita de suma care se va adauga comenzii precedente.


5. Cat ma costa transportul?

Transportul pentru comenzile de pana in 25 Lei este 20 Lei si pentru comenzile cu valoarea intre 25 Lei - 299.99 Lei este 16.9 Lei pentru orice localitate din tara si include transportul, asigurarea si rambursul banilor. Pentru comenzile de cel putin 300 Lei Transportul este GRATUIT!

6. Cum se face plata?

Plata se face ramburs in momentul cand curierul va aduce produsele, prin ordin de plata sau prin plata online cu card bancar.


7. Cat sunt cheltuielile de ramburs?

0 Lei. Spre deosebire de alta magazine online nu exista cheltuieli de ramburs, taxe ascunse, etc. Preturile de pe site contin TVA, singurul cost in afara de pretul produsului fiind transportul care este 20 Lei pentru comenzile de pana in 25 Lei, 16.9 Lei pentru comenzi cu valoare intre 25 Lei - 299.99 Lei si 0 Lei pentru comenzile de cel putin 300 Lei.
Ancora top