GSMnet.ro va ofera 4 modalitati de plata:


- Plata la livrare-ramburs

- Plata cu cardul bancar (Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard)

- Transfer bancar(ideal pentru persoanele juridice)

- Plata in rate prin Oney(doar pentru persoane fizice prin card de debit, Visa, MasterCard)


 

1. Plata la livrare-ramburs


 Comanda se achita reprezentantului firmei de curierat rapid in momentul livrarii coletului. Este ceea ce se cheama si plata ramburs. Plata se face in Lei si reprezinta contravaloarea produselor comandate + plata transportului. Pentru mai multe detalii referitoare la plata transportului in sistem de plata ramburs, vizitati sectiunea Livrare si returnare de pe prima pagina a siteului.


 2. Plata cu cardul bancar prin PayU (Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard)


Puteti efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro).

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei trebuie sa furnizati codul unic al cardului format din 16 cifre fara spatii, data de expirare a cardului, numele detinatorului si codul format din 3 cifre de pe versoul cardului(in functie de card, acestea pot lipsi).

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PayU. GSMnet.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Plata se face in Lei si reprezinta contravaloarea produselor comandate + plata transportului.

Pentru mai multe detalii referitoare la plata transportului in sistem de plata cu cardul bancar, vizitati sectiunea Livrare si returnare.


 3. Transfer bancar


 Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de GSMnet.ro, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. Originalul facturii il veti regasi in cont client si inboxul aferent adresei de e-mail.

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise.

Nume firma: SC Mobiparts SRL

Cont lei IBAN: RO46 BACX 0000 0013 4211 7000 , UniCredit Bank, Constanta

Cod unic inregistrare: RO17597656

Plata se face in Lei si reprezinta contravaloarea produselor comandate + plata transportului. Pentru mai multe detalii referitoare la plata transportului in sistem de plata transfer bancar, vizitati sectiunea Livrare si returnare.


 4. Plata in rate prin Oney


 Aceasta metoda de plata presupune plata cosului de cumparaturi in 3 sau 4 rate cu card de debit(inclusiv cardul de salariu), si este oferita pentru cumparaturi de minimum 300 lei si maximum 12.000 lei. Aceasta solutie de plata se adreseaza doar persoanelor fizice, majore si rezidente in Romania. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele Oney. GSMnet.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.


Mai multe detalii despre solutia de plata Oney gasiti aici.


 

Ancora top