1. Introducere

Regulamentul 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date (General Data Protection Regulation, în prezentul document – GDPR, Regulament sau RGPD) a fost adoptat de Parlamentul European și Consiliul Uniunii Europene în 27 aprilie 2016, prevederile acestuia fiind direct aplicabile începând cu data de 25 mai 2018. Acest Regulament abrogă, în mod expres, Directiva 95/46/CE, înlocuind astfel și prevederile Legii nr. 677/2001 (în prezent, abrogate).


2. Cine suntem noi

Mobiparts SRL cu sediul in Constanta, str Democratie nr 6-8, înmatriculată la Oficiul Registrului Comerţului cu nr J13/1613/2005, având CUI RO 17597656, reprezentata legal prin Bogdan Cioroianu, se „defineste” ca operator de date cu caracter personal conform articolul 4 punctul 7 din Regulament.

Mobiparts SRL, prin intermediul platformei online GSMnet.ro, si-a luat angajamentul sa iti respecte viata privata. Luam in serios protectia datelor, securitatea si conformarea cu legislatia privind protectia datelor cu caracter personal si a vietii private.


3. Scopul nostru in prelucrarea datelor

Mobiparts SRL se angajeaza sa foloseasca datele clientilor exclusiv pentru scopul pentru care au fost introduse (efectuarea de comenzi online, informari comerciale despre produsele comercializate in magazinul nostru online, concursuri, si donatii).


4. De ce iti cerem datele

Atunci cand faci cumparaturi din platforma online GSMnet.ro sau te abonezi la newsletter-ul nostru, ne oferi acces limitat, la datele cu caracter personal, necesare strict pentru desfasurarea contractului comercial (adresa, nume, prenume, telefon, email, date firme).

Mai jos sunt cateva exemple de situatii in care noi folosim aceste date:

  • - Sa iti putem procesa si livra comanda;
  • - Sa rezolvam problemele de Retur si Garantie;>
  • - Sa raspundem intrebarilor legate de produse si servicii;
  • - Sa iti furnizam sugestii de produse si informatii despre promotii.

5. Care este temeiul legal pentru prelucrarea datelor

Vom procesa datele personale colectate prin intermediul formularului de inregistrare pe site a clientilor si, in cursul viitoarelor tranzactii comerciale, in scopul incheierii si executarii contractului de vanzare-cumparare. Aceasta prelucrare se bazeaza pe Art. 6 paragraful teza 1 litera b) GDPR. De asemenea respectam obligatiile legale conform legislatiei in vigoare Art. 6 paragraful teza 1 litera c) GDPR.

Unele dintre datele tale personale colectate prin formularele de Abonare la Newsletter vor fi procesate de noi si in scopul de a-ti oferi informatii despre campaniile de publicitate si de marketing, pentru a te informa despre ofertele si serviciile noastre si de a extinde relatia cu clientii. Aceasta prelucrare se bazeaza pe Art. 6 paragraful 1 teza 1 litera a) GDPR - Consimtamant.

In cazul concursurilor sau donatiilor prelucrarea datelor tale cu caracter personal se va face conform Art. 6 paragraful teza 1 litera b) GDPR – executare contract.

Pentru fiecare prelucrare specifica a datelor cu caracter personal pe care le colectam de la tine, te vom informa - „Informare” daca furnizarea datelor cu caracter personal este impusa de reglementari sau daca este necesara pentru a incheia un contract, daca este obligatoriu sa ne furnizezi datele cu caracter personal si care sunt posibilele consecinte in cazul in care refuzi.


6. Ce am facut noi

Am luat masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor, printre altele:

  • - securizarea bazelor de date;
  • - permiterea stergerii conturilor personale;
  • - alinierea termenilor si conditiilor, a politicii de confidentialitate si a politicii de utilizarea a cookie-urilor la noile reglementari Europene GDPR UE 2016/679;
  • - facilitarea editarii permisiunilor utilizatorilor direct din Contul Personal de pe site;
  • - instruiri continue si sistematice a personalului lucrator in materie de GDPR;
  • - contractarea unui Responsabil cu protectia datelor cu caracter personal;
  • - sistem criptare a datelor;
  • - aplicare de proceduri si politici GDPR si de securitate a informatiei;
  • - informari clare cu privire la Prelucrarea datelor cu caracter personal.

7. Ce poti face tu

  • - Utilizeaza parole sigure;
  • - Pastreaza-ti dispozitivele in siguranta;
  • - Protejeaza-te impotriva email-urilor spam;
  • - Protejeaza copiii in mediul online.

8. Ce poti face din contul tau personal (in afara cumparaturilor)

Ai posibilitatea sa iti exprimi acordul, pentru prelucrarea datelor tale cu caracter personal, in conditiile descrise in ultima versiune a "Politicii de Confidentialitate" disponibila la adresa https://www.gsmnet.ro/politica-de-confidentialitate

Te poti abona si dezabona oricand de la Newsletter-ul nostru atat din fiecare email primit prin accesarea link-ului de "Dezabonare" cat si din "Contul Personal" -> Setari Cont -> Politica de Confidentialitate

Iti poti edita permisiunile de confidentialitate direct din Contul Personal

Poti descarca din Contul Personal de pe GSMnet.ro, o lista in format pdf, cu toate datele personale stocate pe site-ul GSMnet.ro

Iti poti edita preferintele sa primesti SMS-uri cu ID-urile si AWB-urile comenzilor, de asemenea poti debifa aceasta optiune tot din Contul Personal

Poti cere stergerea tuturor datelor tale personale cu un mail la dataprotection@gsmnet.ro


9. Protejam copiii

Platforma GSMnet.ro se adreseaza in principal Persoanelor Juridice cu activitate in urmatoarele domenii: Service Telefoane Mobile si/sau IT, Comercializare Accesorii si Componente Telefoane Mobile si/sau IT.

La crearea unui cont sau la abonarea la Newsletter, solicitam o declaratie pe propria raspundere ca utilizatorul are varsta de minim 16 ani.

Toate persoanele care utilizeaza platforma GSMnet.ro, acceseaza, comanda sau se aboneaza la newsletter, declara pe proprie raspundere ca au minim 16 ani. Copiii nu pot comanda de pe site-ul nostru insa pot cere ajutorul unui parinte/tutore sa faca acest lucru pentru ei.


10. Cine are acces la datele tale

Nu transmitem, nu vindem si nu cedam tertilor datele tale in scopuri de marketing in afara companiei Mobiparts SRL. Datele transmise unor terti sunt utilizate numai pentru a-ti oferi serviciile noastre. Pentru a atinge scopurile mentionate mai sus, utilizam furnizori de servicii, unii dintre acestia fiind imputerniciti conform (Art. 28 GDPR) sau care s-au declarat deja “operatori de date cu caracter personal”, avand propriile politici si masuri. Printre acestia furnizorii nostri de servicii pentru hosting, platforma si servicii de intretinere, furnizorii de servicii de curierat, furnizorii nostri de servicii pentru trimiterea e-mailurilor si SMS-urilor, furnizor de servicii IT.

Acesti furnizori de servicii prelucreaza date cu caracter personal in conformitate cu legislatia europeana privind protectia datelor, pentru a garanta un nivel ridicat de protectie a datelor.

Furnizam informatii unor terte parti, cum ar fi Google Inc, Facebook, Youtube, Hotjar, Retargeting, prin utilizarea Tag Manager, Google Analytics, Google Adwords si Facebook Pixel. (Vezi lista completa de Cookies accesand pagina dedicata pe site ul nostru. Tertii utilizeaza aceste informatii pentru mai multe scopuri, cum ar fi imbunatatirea calitatii serviciilor noastre si a experientei dumneavoastra de navigare. Toate aceste informatii sunt colectate in mod anonim. Nu transmitem, nu vindem si nu cedam tertilor datele tale in scopuri de marketing in afara companiei Mobiparts SRL.

Nu se efectueaza alte transferuri de date cu caracter personal catre alti destinatari, cu exceptia cazului in care detinem obligatia aceasta prin lege.


11. Unde iti stocam datele si pentru cat timp

Datele pe care le colectam de la tine sunt stocate in Spatiul Economic European (SEE) in conformitate cu legislatia in vigoare, in Google Cloud cu Datacenter localizat in Frankfurt. Datele cu caracter personal sunt protejate de infrastructura de securitate Google. https://policies.google.com/privacy

Datele tale personale vor fi stocate pana la momentul retragerii consimtamantului (pentru newsletter), sau conform legislatiei in vigoare (pentru procesul de vanzare cumparare), cu exceptia cazului in care avem obligatia legala de a stoca in continuare datele tale in scopul de a le prezenta, la cerere, organelor de control abilitate.


12. Cumparaturi online

Iti vom folosi datele cu caracter personal pentru a-ti gestiona achizitiile online de pe GSMnet.ro, prelucrand comenzile si retururile prin intermediul serviciilor noastre online si iti vom trimite notificari privind starea livrarii. Iti vom folosi datele cu caracter personal pentru a-ti gestiona platile. De asemenea, iti vom folosi datele pentru a trata Reclamatiile, Retururile si Garantiile pentru produse. Folosim datele cu caracter personal pentru a te identifica si tu vei confirma, pe proprie raspundere, ca ai varsta legala pentru efectuarea cumparaturilor. Numarul tau de telefon va fi utilizat in urmatoatele cazuri:

- pentru a-ti trimite SMS cu ID-ul comenzii si numarul de AWB, cu care iti vei putea urmari statusul comenzii pe site-ul transportatorului la adresa: https://www.fancourier.ro/awb-tracking;

- pentru a te contactat telefonic referitor la probleme de Retururi, Garantii si Reclamatii, Achizitii la comanda sau semnalarea unor probleme legate de comanda ta.

- in cazul in care nu doresti sa mai primesti SMS-uri cu ID-urile si AWB-urile comenzilor, poti debifa aceasta optiune din Contul Personal.

Ce tipuri de date cu caracter personal prelucram la cumparaturile online?

Vom prelucra urmatoarele categorii de date cu caracter personal:

  • - informatii de contact, cum ar fi: numele, adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon;
  • - informatii despre plati, istoricul platilor si retururi;
  • - informatii despre Credit Magazin;
  • - informatii despre comenzi.

Daca ai un cont GSMnet.ro, iti vom prelucra si datele cu caracter personal transmise in legatura cu contul cum ar fi:

  • - contul personal;
  • - istoricul comenzilor.

Atentie! Nu prelucrăm nici un fel de date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protecția datelor în categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu prelucrăm datele minorilor care nu au împlinit varsta de 16 ani. (Art 8-10 RGPD)

In momentul inchiderii contului datele tale cu caracter personal vor fi sterse. Raman stocate conform legislatiei in vigoare, doar cele cu obligativitate legala.


13. Marketing direct

De ce folosim datele tale cu caracter personal pentru activitatile de Marketing direct?

Folosim datele cu caracter personal pentru a-ti trimite oferte de marketing si invitatii prin e-mail. Pentru a-ti optimiza experienta cu GSMnet.ro iti vom oferi informatii relevante, recomandari de produse, mementouri despre produsele ramase in cosul tau de cumparaturi, invitatii de a lasa un review la produsele comandate, informatii despre termene de plata. Toate aceste servicii excelente se bazeaza pe comenzile anterioare, pe articolele pe care ai facut click si pe informatiile pe care le-ai trimis. Atentie! NU facem profilare pe client ci doar pe produse.

Ce tipuri de date cu caracter personal colectam?

Vom prelucra urmatoarele categorii de date cu caracter personal:

- informatii de contact, cum ar fi: adresa de e-mail, numarul de telefon, adresa postala si codul postal;

Daca ai un cont pe GSMnet.ro, iti vom prelucra si datele cu caracter personal transmise in legatura cu contul si calitatea de utilizator, cum ar fi:

  • - nume;
  • - adresa;
  • - istoricul comenzilor;
  • - istoricul navigatiei pe site.

Dreptul de a-ti retrage consimtamantul

Ai dreptul de a-ti retrage in orice moment Consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cand faci acest lucru, GSMnet.ro nu iti va putea trimite alte oferte de marketing direct sau informatii pe baza consimtamantului tau.

Te poti dezabona de la marketingul direct prin urmatoarele mijloace:

  • - urmand instructiunile din fiecare mesaj de marketing;
  • - modificand setarile contului tau GSMnet.ro.

14. Contul pe GSMnet.ro

Vom folosi datele cu caracter personal pentru ca tu sa iti poti crea si administra contul personal si pentru a-ti oferi o experienta personalizata si relevanta pe GSMnet.ro.

Iti vom oferi istoricul comenzilor si detaliile despre comenzile tale si iti vom permite sa iti gestionezi setarile contului (inclusiv preferintele de marketing). De asemenea, iti vom oferi modalitati simple de a corecta si actualiza informatiile, cum ar fi detaliile de contact si informatiile de plata. Mai mult, iti vom permite sa salvezi articolele in cosul de cumparaturi si iti vom permite sa evaluezi produsele pe care le-ai achizitionat de la noi.

Ce tipuri de date cu caracter personal colectam?

Vom prelucra intotdeauna adresa de e-mail pe care ne-o trimiti cand te inregistrezi pentru un cont pe GSMnet.

Vom prelucra urmatoarele categorii de date cu caracter personal daca alegi sa ni le furnizezi:

  • - informatii de contact, cum ar fi: numele, adresa, numarul de telefon;
  • - setarile contului;

Vom prelucra urmatoarele categorii de date cu caracter personal daca faci o achizitie:

  • - istoricul comenzilor;
  • - informatiile de livrare;
  • - istoricul platilor;

De asemenea, vom prelucra urmatoarele categorii de date cu caracter personal legate de cookie-urile tale:

  • - istoricul click-urilor;
  • - navigare si istoricul navigarii.

15. Serviciul clienti

Iti vom folosi datele cu caracter personal pentru a gestiona Intrebarile, Reclamatiile, Retururile si Garantiile pentru produse, precum si pentru a asigura asistenta tehnica si serviciul clienti prin e-mail, functia de chat prezenta in interfata B2B, prin telefon si prin intermediul retelelor sociale.

De asemenea, te putem contacta daca exista o problema cu comanda ta.

Ce tipuri de date cu caracter personal colectam?

Vom prelucra urmatoarele categorii de date:

  • - informatii de contact, cum ar fi: numele, adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon;
  • - informatii despre plati si istoricul platilor;
  • - informatii despre credit;
  • - informatii despre comenzi;
  • - numarul de cont;
  • - ID-ul comenzii;
  • - toata corespondenta relevanta.

16. Concursuri

De ce folosim datele tale cu caracter personal?

Iti vom prelucra datele atunci cand participi la concursurile noastre. Datele tale cu caracter personal vor fi utilizate atunci cand GSMnet.ro contacteaza concurentii, inainte si dupa un eveniment, pentru a identifica participantii la concurs, pentru verificarea varstei concurentilor, pentru a contacta castigatorii, pentru a livra si urmari acordarea premiilor cat si pentru informari viitoare de marketing prin abonare la Newsletter, daca acest lucru a avut consimtamantul dumneavoastra si a fost specificat in Termenii si Conditiile respectivului concurs.

Ce tipuri de date cu caracter personal colectam?

Vom prelucra urmatoarele categorii de date cu caracter personal:

  • - informatii de contact cum ar fi: numele, adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon;
  • - informatii trimise in concurs.

17. Dezvoltare/ imbunatatire si reclama prin terti

De ce folosim datele dumneavoastra cu caracter personal?

Vom folosi datele pentru a evalua, dezvolta si imbunatati serviciile, produsele si sistemele noastre pentru toti clientii nostri. In acest scop nu vom analiza datele tale la nivel individual, toate prelucrarile vor fi efectuate sub forma de statistica oferita de rapoartele Google Analytics si Hotjar.

Aceasta include analize pentru a face serviciile noastre mai usor de utilizat, cum ar fi modificarea interfetei cu utilizatorul pentru a simplifica fluxul de informatii sau pentru a evidentia functiile utilizate in mod obisnuit, de catre clientii nostri pe canalele noastre digitale si pentru a imbunatati sistemele IT, in vederea maririi securitatii pentru vizitatori si clienti in general.

Analiza este utilizata si pentru dezvoltarea si imbunatatirea permanenta a fluxului logistic de marfuri, prin prognozarea achizitiilor, a stocurilor si a livrarilor, precum si a resurselor noastre din punct de vedere al sustenabilitatii, prin rationalizarea achizitionarii si a planificarii livrarilor.

Ce tipuri de date cu caracter personal colectam?

Vom prelucra urmatoarele categorii de date cu caracter personal daca ati ales sa ni le furnizati:

  • - adresa de email.

Daca ai facut o achizitie, vom procesa urmatoarele categorii de date cu caracter personal:

  • - istoricul comenzilor;
  • - informatii de livrare (adrese livrare/facturare/nume/prenume/telefon/email);
  • - istoricul platilor.

Vom procesa si urmatoarele categorii de date cu caracter personal legate de cookie-uri:

  • - istoricul click-urilor;
  • - navigare si istoricul navigarii.

18. Procesatorii de plati

Pentru efectuarea plăţilor folosim serviciile procesatorului de plăţi PayU. Orice informaţii privitoare la plăţi sunt criptate, folosind tehnologia HTTPS cu criptare TSL 1.2. Retineti ca aceasta companie are o obligatie independenta de a-ti prelucra datele cu caracter personal. https://romania.payu.com/centrul-de-confidentialitate/

Pentru efectuarea plăţilor in sistem de rate, folosim serviciile procesatorului de plăţi Oney. Orice informaţii privitoare la plăţi sunt criptate, folosind tehnologia HTTPS cu criptare TSL 1.2. Retineti ca aceasta companie are o obligatie independenta de a-ti prelucra datele cu caracter personal. https://oney.ro/politica-de-confidentialitate


19. Indeplinirea obligatiilor legale

Vom folosi datele tale cu caracter personal pentru a respecta obligatiile legale, hotararile judecatoresti si deciziile autoritatilor.

Aceasta include utilizarea datelor cu caracter personal pentru colectarea si verificarea datelor contabile in conformitate cu reglementarile privind evidentele contabile.

Ce tipuri de date cu caracter personal colectam?

Vom procesa urmatoarele categorii de date personale:

  • - ID de client;
  • - ID comenzii;
  • - numele;
  • - adresa postala;
  • - suma tranzactiei;
  • - data tranzactiei.

20. Prevenirea infractionalitatii

De ce folosim datele tale cu caracter personal?

Vom folosi datele dvs. cu caracter personal pentru a gestiona prevenirea pierderilor, a furturilor si distrugerilor si a altor infractiuni sau acte de terorism prin respectarea Informarii cu privire la existenta camerelor CCTV, vizibila de la intrarea in unitatea noastra, a Politicii de Confidentialitate si a Termenilor si Conditiilor, precum si pentru a detecta si preveni utilizarea gresita a serviciilor noastre, pentru respectarea obligatiilor legale (temei “obligatie legala” conform Evaluarii de securitate si a Legii 333/2003).

Ce tipuri de date cu caracter personal colectam?

Vom procesa urmatoarele categorii de date cu caracter personal:

  • - imaginea video;
  • - inregistrari video

21. Care sunt drepturile tale?

Va rugam sa aveti in vedere ca drepturile prevazute de GDPR nu sunt absolute si exista anumite conditii si limite in care vi le puteti exercita.

• Dreptul la informare

Ai dreptul de a primi din partea noastra informatii despre operatiunile de prelucrare efectuate in calitatea noastra de operator de date. „Informare”. Astfel, respectam acesta obligatie informand persoanele vizate (inclusiv in format electronic) intr-un limbaj clar si simplu, transparent si concis. (Art. 13 si art. 14 GDPR)

• Dreptul de acces:

Ai dreptul de a solicita informatii cu privire la datele cu caracter personal pe care le detinem despre tine. (Art. 15 GDPR) Poti descarca o copie a datelor cu caracter personal pe care le prelucram, accesand Contul Personal de pe site-ul GSMnet.ro -> https://www.gsmnet.ro/contul-meu/date-personale

• Dreptul la rectificare:

Ai dreptul sa soliciti rectificarea datelor tale cu caracter personal, daca acestea sunt incorecte, inclusiv dreptul de a completa datele cu caracter personal incomplete. (Art. 16 GDPR) Daca ai un cont pe GSMnet.ro poti edita datele cu caracter personal din contul tau accesand Contul Personal din pagina -> https://www.gsmnet.ro/contul-meu

• Dreptul la stergerea datelor:

Ai dreptul sa stergi oricand orice date cu caracter personal prelucrate de GSMnet.ro (Art. 17 GDPR)

• Dreptul tau de a te opune prelucrarii datelor si a marketing-ului direct:

Ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor si marketingului direct (Art. 21 GDPR) si te poti dezabona de la marketingul direct prin urmatoarele mijloace:

  • - urmand instructiunile din fiecare e-mail de marketing;
  • - modificand Setarile contului tau de pe GSMnet.ro.

• Dreptul la restrictionarea prelucrarii:

Ai dreptul sa soliciti ca GSMnet.ro sa restrictioneze procesul de prelucrare a datelor (Art. 18 GDPR) tale cu caracter personal in urmatoarele situatii:

  • - daca te opui prelucrarii in baza interesului legitim, GSMnet.ro va restrictiona orice prelucrare a acestor date pana la confirmarea interesului legitim.
  • - daca afirmi ca datele tale cu caracter personal sunt incorecte, GSMnet.ro trebuie sa restrictioneze orice prelucrare a acestor date pana la verificarea corectitudinii datelor cu caracter personal.
  • - daca prelucrarea este ilegala, poti sa te opuneti prelucrarii datelor cu caracter personal si sa soliciti restrictionarea utilizarii datelor tale cu caracter personal.
  • - daca GSMnet.ro nu mai are nevoie de datele tale cu caracter personal, dar acestea sunt necesare pentru a-ti apara drepturile in instanta.

• Dreptul la portabilitate:

Ori de cate ori GSMnet.ro va prelucreaza datele cu caracter personal prin mijloace automate in baza acordului dumneavoastra sau in baza unui acord, aveti dreptul sa obtineti transferul unei copii a datelor dumneavoastra intr-un format structurat folosit in mod frecvent si prelucrabile automat catre dumneavoastra sau catre o alta parte. Aceasta include numai datele cu caracter personal pe care ni le-ati trimis. (Art. 20 GDPR)

• Dreptul la opozitie:

In cazul in care prelucrarea de date nu se bazeaza pe consimtamantul dumneavoastra, ci pe interesele noastre legitime sau pe cele ale unui tert, puteti obiecta in orice moment la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal din motive legate de situatia dumneavoastra particulara. Insa, daca interesul nostru legitim prevaleaza fata de drepturile si libertatile dumneavoastra avem dreptul sa continuam prelucrarea datelor.

Puteti obiecta in orice moment la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in scop de marketing direct intemeiat pe interesul nostru legitim, oricare ar fi motivul dumneavoastra. Atentie! Marketingul nostru direct este bazat pe Consimtamantul clar exprimat. (Art 21 GDPR)

• Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri

Acest drept este aplicabil in cazul in care procesul decizional individual automatizat produce efecte juridice care va privesc sau va afecteaza intr-o masura semnificativa. Dreptul este prevazut de art. 22 din GDPR.

• Dreptul de retragere a consimtamantului:

Dreptul de a retrage oricand un consimtamant dat in vederea opririi unei prelucrari a datelor care se bazeaza pe consimtamantul tau. Retragerea nu va afecta legalitatea prelucrarii pe baza consimtamantului acordat inainte de retragere (Art. 7 GDPR).

• Dreptul de a depune o plangere la o autoritate de supraveghere:

In cazul in care nu esti multumit(a) de solutia primita de la noi, poti contacta ANSPDCP (anspdcp@dataprotection.ro).


22. Cum iti poti exercita drepturile?

Acordam o importanta deosebita protectiei datelor cu caracter personal si, prin urmare, avem personal dedicat serviciilor de asistenta pentru clienti care va gestioneaza solicitarile in legatura cu drepturile tale mentionate mai sus. Personalul nostru iti sta la dispozitie intotdeauna la adresa dataprotection@gsmnet.ro.

Daca esti de parere ca GSMnet.ro iti prelucreaza datele cu caracter personal intr-un mod incorect, ne poti contacta la dataprotection@gsmnet.ro.

Responsabilul cu protectia datelor:

Am desemnat un Responsabil de Protectia Datelor pentru a ne asigura in permanenta ca prelucram datele cu caracter personal intr-o maniera deschisa, precisa si legala. Poti contacta responsabilul cu protectia datelor la adresa dpo@centimia.ro.

Revizuita la data de 26.09.2022

Versiuni anterioare

Confidentialitate - 24/11/2022
Politica de utilizare a Cookie-urilor - 24/11/2022
Ancora top