Incarcator Retea Wireless Pitaka Air Essential Crystal Sylver, Fast Wireless (10W / 7.5W), Fibra Aramida, Negru Argintiu, Blister AE1001

Producator: Pitaka
Recenzii: 0
Pret
349.00 LEI
Disponibilitate: In stoc

Produse recomandate

Prezentare

 • Incarcator Retea
 • Wireless
 • Incarcare Rapida
 • 5
  /
  9
  /
 • 1000
  /
  1100
  /
 • 172.40 x 89 x 12.40
 • Negru Argintiu

Pachet vanzare

 • Cablu USB Tip-C
 • Nou
 • Blister

Incarcatorul Pitaka Air Essential este ideal pentru birou in vederea incarcarii fara fir a device-ului mobil cu modul de incarcare QI. 

Integrat cu 3 module de incarcare QI ce vor asigura activarea instantanee a functiei de incarcare. 


 

 Recomandat pentru majoritatea device-urilor mobile QI 


cu suport Wireless (5 W), Fast Wireless Android (10 W), Fast Wireless iPhone (7.5 W). Corp placut la atingere realizat din fibra de aramida si aliaj usor (zinc) cu rol de dispersie a caldurii.

Culoarea Crystal Sylver se incadreaza perfect pe orice birou.


Suprafata permite incarcarea device-ului mobil la o distanta <= 8m si

este confirmata de indicatorul led stare pozitonat discret pe incarcator.


ATENTIE! Pentru alimentarea incarcatorului Wireless Pitaka Air Essential este necesara folosirea unui adaptor Quick Charge 5V, 9V (nu este continut in pachet vanzare).  


 

Ce este FIBRA DE ARAMIDA? 

Aramida este prescurtarea pentru „Poliamida aromatica” si are proprietati unice in ceea ce priveste rezistenta in raport cu greutatea si rezistenta la impact. Este o fibra sintetica, iar gama larga de utilizari include tehnologii militare si aerospatiale, autovehicule performante si  echipamente de protectie antiglont. Fibra de aramida este mai subtire decat parul uman si este modelata pentru a se potrivi cu orice forma, oferind protectie excelenta pentru dispozitivele. PITAKA foloseste o serie de procese complexe in ceea ce priveste tesutul, formarea si lustruirea fibrei de aramida pentru a oferi protectie indelungata dispozitivelor tale. 

De ce folosim fibra de aramida 600D?

Fibra de aramida 600D semnata de PITAKA este obtinuta special prin procese complexe si utilizata numai pentru produse premium.  Este de aproximativ cinci ori mai puternica decat otelul si cu aproximativ o cincime mai usoara, fiind o tesatura fina si dificil de produs, ceea ce face ca produsele fabricate din acest material sa fie unice.
Incarcatoare

Compatibilitati

Vezi mai multe device-uri
x

Adauga alerta de stoc

Nume:
Doresc alerta si prin SMS
Telefon:
Adresa de email:
x

Trimite unui prieten

Numele dv.:
Adresa dv. de email:
Numele destinatarului:
Adresa de email a destinatarului:
Mesaj:
Ancora top