Incarcator Retea Wireless Samsung Trio EP-P6300, Pentru Telefon / Ceas / Casti QI, Fast Wireless, 9W, Negru EP-P6300TBEGEU

Producator: Samsung
Recenzii: 0
Pret
287.00 LEI
-7%
269.00 LEI
Disponibilitate: In stoc

Produse recomandate

Prezentare

 • Incarcator Retea
 • Wireless
 • Incarcare Rapida
 • 5
  /
  9
  /
 • 1000
  /
  1100
  /
 • 1
 • 240 x 86 x 15.5
 • Negru

Pachet vanzare

 • Incarcator priza
  /
  Cablu USB Tip-C
  /
 • Nou
 • Blister

Incarcatorul Samsung Trio este asa de incredibil

Dispune de trei suprafete wireless pentru incarcarea a trei device-uri mobile QI sumultan, un ceas inteligent si doua telefoane mobile sau un ceas inteligent, casti si telefon.

Mai multe bobine pentru incarcare wireless convenabila

Intergrat cu sase bobine, incarcatorul wireless Samsung Trio iti simplifica modul de asezare a device-ului mobil pe suprafrata de incarcare. Intreaga suprafata este acoperira de bobine de incarcare pentru incarcare rapida de indata ce il asezi pe suprafata.

Compatibilitate (*)

Este recomandat pentru incarcarea device-urilor mobile compatibile QI indiferent de brand. De asemenea device-urile mobile QI in functie de suportul de incarcare wireless se pot alimenta cu putere de pana la 9 W (Fast Wirelees), 7.5 W (seria iPhone 8 / X / 11), 5 W (Wireless). Mai mult de atat poti incarca cu usurinta o varietate de device-uri mobile QI precum telefon, ceas, casti.


Perfect si pentru incarcarea ceasului Galaxy Watch / Active 2 / Active

Poti incarca ceasul Galaxy Watch / Active 2 / Active pe suprafata dedicata, prevazuta pe interior cu magnet ce asigura potrivarea perfecta atunci cand il asezi. 

Lumina difuza pentru un somn odihnitor (**)

Functia Friendly Led nu numai ca isi modifica culoare pentru a afisa starea incarcarii, dar poate fi setata sa emita difuz, astfel incat sa ai parte de un somn odihnitor.


Lasa telefonul cu husa

Telefonul se poate incarca chiar si atunci cand este protejat. Incarcarea wireless se realizeaza si prin huse usoare, cu grosime pana in 3 mm, deci nu este sa scoti invelisul, pur si simplu il asezi pe suprafata wireless pentru incarcare.
(*) Pentru alimentarea incarcatorului wireless Samsung Duo este necesar sa utilizezi incarcator de minim 25 W PD sau Adaptive Fast Charging (AFC). Pachetul contine incarcator retea 25 W si cablu USB Type-C de 1 m.

(**) Functia este disponibila doar pentru device-uri mobile din seria Galaxy Seria S10, S20, S21, Note 10, Note 20, sau serie flagship recenta. Functia poate fi setata din meniul Setari.
Incarcatoare
×

Adauga alerta de stoc

Nume:
Doresc alerta si prin SMS
Telefon:
Adresa de email:
x

Trimite unui prieten

Numele dv.:
Adresa dv. de email:
Numele destinatarului:
Adresa de email a destinatarului:
Mesaj:
Ancora top