Deschide in aplicatia GSMnet.ro
GSMnet.ro

Deschide pagina in aplicatia GSMnet.ro

Handsfree Casca Bluetooth Plantronics Explorer 55, MultiPoint, Negru, Blister PLEXEX55

Producator: Plantronics
Recenzii: 12
Pret
12500 LEI
-5%
11900 LEI

Produsul nu se mai afla in oferta GSMnet.ro

Dispozitive compatibile

Cauta device compatibil cu acest produs
Vezi mai multe device-uri
Achizitie verificata

Super incantata de acest produs. Prima oara am cumparat pentru mine si apoi i-am cumparat si sotului exact la fel, deoarece nu am vrut sa risc cu alta casca dupa ce am testat-o pe asta si am vazut cat de bine funtioneaza. Se aude foarte ok si cand vorbesti la telefon si cand asculti muzica. Recomand!

Achizitie verificata

produsul este foarte bun. recomand. foarte multumit !expedierea foarte repede

Achizitie verificata

Un produs de nota 10.

Achizitie verificata

Acest dispozitiv face exact ce trebuie să facă. Mic, discret, durabil și cu o autonomie a bateriei foarte bună. Sunt la a doua achiziție de Plantronics Explorer 55 și nu voi evita niciodată să mai achiziționez acest produs. Prima cască m-a ținut aproximativ trei ani de utilizare intensivă (nu am folosit telefonul la ureche deloc în acești trei ani). Defectul care la avut după această utilizare a fost că nu mai incarca, a fost o problema la mufa de încărcare de la cască. Dar își face treaba așa cum trebuie. Este de calitate, o recomand cu toată încrederea. Gsmnet = seriozitate, promptitudine, profesionalism.

Achizitie verificata

Un produs excelent! Folosesc pe un Huawei p20 pro, convorbirile si muzica se aud mai bine decat ma asteptam, foarte simplu de folosit. Recomand! Foarte multumit de serviciile si oferta gsmnet, produsul a fost livrat foarte repede. Multumesc!

Achizitie verificata

Recomand, este ok, usoara, nici nu o simti in ureche, sunet clar chiar si de la celalalt interlocutor care foloseste aceeasi casca, se conecteaza la doua telefoane. Super

Achizitie verificata

este o casca super acord nota 10 din toate punctele de vedere in schimb am avt o casca plantronics Ml 15 m a costat 100 lei si ea facea de 1 leu cel cu care vorbeai te auzea cu un gajait foarte rau . Mentionez ca la acea vreme cumparasem 5 produse de acel fel, toate au fost la fel

Achizitie verificata

Recomand, totul e ok

Achizitie verificata

Pret/ calitate excelent

Achizitie verificata

Produs bun si functional

Achizitie verificata

Sunet clar, ușor de utilizat, comod la purtare, bine finisat și, într-adevăr, MultiPoint. Foarte mulțumit.

Achizitie verificata

Produs care arata calitate chiar de la prima atingere!Este bine croit,placut,se aseaza bine in ureche,nu se misca,nu deranjeaza!Sunet de exceptie,cel putin pana acum(inca in teste),se conecteaza la doua device uri,face cam ce promite!Multumit,recomand!!!

×

Adauga alerta de stoc

Nume:
Doresc alerta si prin SMS
Telefon:
Adresa de email:
Ancora top