Cum devii reseller pe GSMnet.ro

Parteneriatele de lunga durata se bazeaza pe relatii de incredere. Increderea ca toate partile sunt implicate in a construi o structura durabila, profitabila si mai ales eficienta pentru toata lumea. Un parteneriat autentic duce la eficientizarea costurilor si maximizarea profitului spre folosul tuturor celor implicati, iar acest tip de parteneriat poate exista pe termen lung, doar bazandu-se pe o relatie de incredere.

Pentru ca ne dorim sa crestem relatii bazate pe incredere reciproca, te invitam sa devii reseller-ul nostru! Procesul este extrem simplu, trebuie doar sa completezi formularul de mai jos si in cel mai scurt timp acesta va fi analizat si vei fi informat daca esti eligibil pentru a deveni resellerul nostru. Dupa activarea contului de reseller, in functie de valoarea cumulata a comenzilor facute pe site-ul GSMnet.ro in luna anterioara, ti se va asocia in mod automat, unul dintre pachetele de reselleri: Silver, Gold sau Diamond.

La inceputul fiecarei luni, nivelul contului se recalculeaza si se updateaza automat in functie de valoarea comenzilor. Discount-urile cresc direct proportional cu valoarea comenzilor. Cu cat cumperi mai mult, primesti un discount mai mare!

In momentul cand esti autentificat si contul tau s-a transformat in cont de reseller, vei observa preturile diferentiate - pretul normal din magazin si pretul tau de reseller.

Partenerii nostri au in prezent urmatoarele beneficii:
Exclusivitate produse pentru reselleri
Account manager dedicat
Preturi reduse, structurate pe nivel de discount - Silver, Gold sau Diamond
Stoc in timp real
Oferte personalizate de pret sau produse la cerere
Prioritate in solutionarea formularelor de garantie
(Garantie express)
Suport tehnic dedicat
Interfata user friendly B2B
Posibilitate suplimentare comanda dupa ce a fost plasata, din contul personal

In prezent poti deveni reseller-ul nostru daca faci parte din urmatoarele categorii:

  • Service-uri GSM
  • Magazine accesorii/gadgeturi/generaliste
  • Reprezentante GSM
  • Lanturi de magazine
  • Alte persoane juridice/PFA/II/AF


Formular cerere inregistrare Reseller


Ancora top