Deschide in aplicatia GSMnet.ro
GSMnet.ro

Deschide pagina in aplicatia GSMnet.ro

Tastatura Bluetooth Samsung Trio 500, Neagra EJ-B3400UBEGEU

Producator: Samsung
Recenzii: 1
Pret
14799 LEI
-3%
14499 LEI
Creste cantitatea
Scade cantitatea
Disponibilitate: ultimele 2 produse

Prezentare

  • Tastatura Bluetooth
  • Trio 500
  • Neagra

Pachet vanzare

  • Nou
  • Tastatura Bluetooth
  • Blister
Tastatura Bluetooth
Samsung Trio 500 - Neagra

O conectezi cu trei device-uri mobile diferite, simultan. Bucura-te de o compatibilitate larga si de o asociere usoara.
Ai nevoie doar de un click pentru a comuta intre smartphone, tableta si alt dispozitiv asociat cu Samsung Smart Keyboard Trio 500.


Tastatura wireless pregatita, pentru momentele in care te afli in miscare

Fii intotdeauna gata sa obtii ceea ce-ti doresti. Compacta, subtire si cu functii speciale pentru o performanta sporita,
Samsung Smart Keyboard Trio 500 se poate conecta wireless, oferind o experienta de tastare confortabila, oriunde te-ai afla.


Atribuie taste rapide personalizate aplicatiilor tale preferate

Ai comenzi rapide catre aplicatiile pe care le utilizezi cel mai mult si te bucuri de accesul cu un singur clic, folosind 3 Hot Keys.
Indiferent daca este aplicaia ta preferata de redare a continutului sau cea mai utilizata aplicatie, lansarea lor este la o tasta rapid.


Acceseaza DeX pentru productivitate

Accesand DeX prin Samsung Smart Keyboard Trio 500, atingerea unei performante si a unei productivitati de tipul computerului de birou devine o realitate,
pe care o poti manifesta de oriunde. Lucrezi cu mai multe ferestre simultan, raspunzi eficient la mesaje si e-mailuri pe un singur ecran si ai realizari dincolo de limitele dispozitivelor.


Compatibiliate

Recomandata pentru device-uri mobile Bluetooth Android Galaxy. Pentru functia Dex (* Din seria Galaxy Tab, modelele care accepta Samsung DeX sunt
limitate la Tab S4, Tab S5e, Tab S6, Tab S7, Tab S7+ si Tab Active Pro. Acceseaza site-ul oficial Samsung pentru a vizualiza lista extinsa) si
3 Hot Keys  (* functie disponibila pe device-uri Samsung Galaxy, care ruleaza One UI 3.1 cu ultima actualizare realizata in martie 2021 sau ulterior).

tastatura-bluetooth-samsung-trio-500-2C-neagra-ej-b3400ubegeu
Alte specificatii tehnice:

Bluetooth: Bluetooth 5.0
Numar Taste: 78
Alimentare: 2 x Baterie AAA
Dimensiuni: 280.4 X 127.4 X 15.4 mm
Greutate: 412.3 g
Dispozitive compatibile

Cauta device compatibil cu acest produs
Vezi mai multe device-uri
Achizitie verificata

O am de cateva zile. Sunt taste cu cursa scurta ca si la un laptop. Este foarte utila comutarea intre modurile bluetooth. Singurul inconvenient este ca tastele pentru functii(F1,F2,F3..) sunt activate cu Fn. Are buton fizic pt On/Off iar apoi trebuie apasat pe unul din butoanele pentru bluetooth sa poate fi conectata. Ca fapt divers cutia de transport este de carton perfect reciclabil si e bine construita.

×

Adauga alerta de stoc

Nume:
Doresc alerta si prin SMS
Telefon:
Adresa de email:
Ancora top