Livrare


Produsele comercializate de catre Mobiparts se livreaza pe intreg teritoriul Romaniei prin Fan Courier, Sameday si Cargus. Produsele pot fi livrate si in reteaua de automate easybox Sameday sau FanBox Fancourier.

Produsele sunt ambalate corespunzator, sigilate si asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

Livrarea in sistemul door-to-door se face prin firma de curierat rapid FAN Courier, Sameday sau Cargus.

Comenzile cu metoda de plata Ramburs sunt procesate de catre societatea noastra si ridicate de catre Fan Courier, Sameday si Cargus astfel:
1. In aceeasi zi lucratoare, pentru cele trimise de Luni pana Vineri, in intervalul orar 10:00 - 17.00
2. Urmatoarea zi lucratoare (fara Sambata), pentru cele trimise de Luni pana Vineri, dupa ora 17:30

Comenzile cu metoda de plataCard Online, Ordin de Plata sunt procesate de catre societatea noastra si ridicate de catre curieri in ziua lucratoare (fara Sambata) in care plata este inregistrata.

Durata de inregistrare a platii cu Card Online este de maximum o ora si pentru cea cu Ordin de Plata de maximum 24 - 48 ore de la efectuarea platii.

La receptionarea coletelor platite cu Card online, Ordin de Plata este obligatoriu prezentarea unui act de identitate:
1. Pentru persoane fizice este necesara prezentarea unui act de identitate
2. Pentru persoane juridice este necesara prezentarea unui act de identitate si stampila societatii

In functie de fluxul comenzilor ne rezervam dreptul de a procesa in aceeasi zi lucratoare si comenzile trimise de Luni pana Vineri, in intervalul 17:00 - 18:00.
Dupa onorarea comenzii, cumparatorul va primi la adresa de e-mail specificata factura aferenta comenzii si AWB-ul alocat expeditiei.

Durata de expediere colet este de 24-48 ore in orasele mari si 48 - 72 ore pentru localitatile mici cu kilometri exteriori.

Durata de expediere colet intra in vigoare din momentul inregistrarii expeditiei in baza de date Fan Courier(urmarire expeditie http://www.fancourier.ro/tools/awb-tracking/), Sameday(urmarire expeditie https://xawb.ro/sameday), Cargus(urmarire expeditie https://www.cargus.ro/personal/urmareste-coletul/)

Numarul de colet / AWB aferent comenzii este disponibil la emiterea facturii si localizat in contul de client - sectiune "Comenzi".

Durata de livrare a coletelor poate dura mai mult decat durata specificata in anumite cazuri - promotie Black Friday, drumuri / rute inchise sau blocate darorita unor situatii neprevazute. In cazul acesta cumparatorul va fi notificat printr-un mijloc de informare ales de catre societatea noastra.

Inainte de livrarea unui colet cumparatorul este notificat prin sms sau apel de catre curierul ales pentru metoda de transport.

Tarif livrare

Costul transportului prin Fan Courier este 11.99 lei, indiferent de valoarea cosului(pentru plata ramburs se percepe o taxa de 3 lei).
Costul transportului prin Sameday este 11.99 lei, indiferent de valoarea cosului(pentru plata ramburs se percepe o taxa de 3 lei).
Costul transportului prin Cargus este 12.99 lei, indiferent de valoarea cosului(pentru plata ramburs se percepe o taxa de 3 lei).
Costul transportului pentru ridicare din reteaua de automate easybox Sameday este 8.99 lei, indiferent de valoarea cosului.
Costul transportului pentru ridicare din reteaua de automate FanBox Fan Courier este 8.99 lei, indiferent de valoarea cosului.
Ridicarea de la automatul FanBox GSMnet din Constanta, str. Margaretei nr. 78(in spatele sediului GSMnet.ro din strada Democratiei 6, Constanta)  este GRATUITA.
In functie de alegere suma se plateste in plus fata de costul total al produselor in cos. Tariful transportului include TVA si este valabil pentru orice localitate din Romania.

Informatii aditionale

Comenzile nu beneficiaza de serviciul deschidere colet si verificare produse la livrare.

In cazul ridicarii unui colet deteriorat la transport, implicit a produselor continute in acesta, clientul trebuie:
1. Sa incheie proces verbal cu agentul curier
2. Sa contacteze departamentul de garantii la numarul 0241.48.00.88

Coletele sunt depozitate in vederea livrarii timp de maximum 7 zile. In cazul in care nu sunt ridicate in acest interval, acestea vor fi returnate catre societatea noastra.

In cazul in care refuzati un colet, ne rezervam dreptul de a nu mai onora comenzile viitoare. Pentru a relua colaborarea, se va achita in avans contravaloarea transportului pentru coletul refuzat (20 Lei tur - retur) + cea a comenzii in curs prin Internet Banking / Ordin de Plata.

Ridicarile de la sediu sunt posibile la Fanbox GSMnet din str. Margaretei nr. 78(in spatele sediului GSMnet.ro din strada Democratiei 6).
Pentru persoanele Fizice sau Juridice din Constanta coletele se pot expedia prin curier rapid avand tarifele de livrare de mai sus.

Ancora top